kikus Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Siemka. Mam xp i wielki problem. Bardzo czesto wyskakują mi od tak sobie jakies okienka... ale na dobór złego tych okienek jest około 30-60 za kazdym razem. Jak zamkne jedno to wyskakuje drugie.. i tak az sie wszytskie nie zamkną... i tak jest 4-8 razy na 2 h... wkurza to bo jak gram to wysyakuje itd. Oto screeny co mi wyskakuje... nardzo prosze o pomoc bo niewyrabiam ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 to sa reklamy wysylane za pomoca komendy dosowej "msg" - niestety nie wiem jak to zablokowac ale poszukaj jesli juz wiesz teraz czego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Wyłącz usługe messenger lub posłaniec (zaleznie od wersji systemu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 to sa reklamy wysylane za pomoca komendy dosowej "msg" - niestety nie wiem jak to zablokowac ale poszukaj jesli juz wiesz teraz czego :PMi to bardziej wygląda na komende "net send" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 a jak wylaczyc usluge mesenger ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Klikasz prawym przyciskiem na Mój Komputer i klikasz na Zarządzaj. Tam juz znajdzesz usługi i tą którą trzeba wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 kurde mam ang. sys i nie za bardzo kumam... tam jest tego strasznie duzo... czego tam szukac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 kurde mam ang. sys i nie za bardzo kumam... tam jest tego strasznie duzo... czego tam szukac?Tego, co sgj powiedział. Messengera w usługach (services zapewne). A jakbyś nie odwiedzał stron warezowych albo xxx, to problemu by nie było. :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 tak przy okazji to mam to od 1 włączenia Xp... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...