Carson Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 mascagni - cavalleria rusticana (ojciec chrzestny, scena na schodach kiedy zabiaja corke corleona, chyba nic nie pomieszalem ;) ) slucham kazdej muzy (dobrej) od techno przez metal po klasyke ale zaden utwor nie zrobil na mnie takiego wrazenia jak cavalleria rusticana. piekny kawalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 ja mam dylemat ponieważ cięzko ocenić co lepsze hh czy rock więc albo guns'n roses knocking on havens door albo eminem lose your self :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Helloween - Helloween & 20 innych Iron Maiden - Afraid To Shoot Strangers & 20 innych :] Children Of Bodom - Downfall & Children Of Bodom & Follow The Reaper Nightwish - Crimson Tide Deep Blue Sea Joe Satriani - Friends Steve Vai - Blood and Glory Ozzy Osbourne - Hellraiser Guns'n Roses - Welcome To The Jungle Faith No More -Midlife Crisis No nie da sie wybrac jednego, to nie mozliwe ;] Edytowane 15 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ostatnio wpadło mi w ucho: Radiohead - Karma Police Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Manzo - My Pace Daioh ;) zakręcony i wkręcający Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3stus Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Children of Bodom - Touch like an Angel of Death Wstęp to normalnie poezja. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Paul van Dyk - Crush Carlo Resort - 0 class David Guetta - The world is mine Delerium - Silence Riva - run away To sa najlepsze kawalki jakie kiedy kolwiek slyszalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 u mnie od ponad roku bezkonkurencyjnie Diary Of Dreams - Rumours about angels no powiedzmy... :P jeszcze Diary Of Dreams - But the wind was stronger, Panzer AG -Sick is the one who adores me i generalnie Diary Of Dreams !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 venetian snares- hajnal, jeden z lepszych ktore slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 benny banassi - whos your daddy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Uf naprawde ciężko jest wskazać tylko jeden utwór. Myśle że mógłby to być OMD - Walking on the Milkyway. Chociaż już go dawno nie słyszałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) mascagni - cavalleria rusticana (ojciec chrzestny, scena na schodach kiedy zabiaja corke corleona, chyba nic nie pomieszalem ;) ) slucham kazdej muzy (dobrej) od techno przez metal po klasyke ale zaden utwor nie zrobil na mnie takiego wrazenia jak cavalleria rusticana. piekny kawalek posluchaj Era - I Believe Edytowane 18 Maja 2006 przez balrogPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) 08-va-lascia-nyd.mp3 09-va-farewell-nyd.mp3 z albumu Cafe Del Mar Aria 3 "va-cafe_del_mar-aria_3_metamorphosis_(2005)" Jest to Aria z bitem techno, mistrzostwo! I do tego Ambient ze strony http://www.kahvi.org/111.php utwór "Silver Train" oraz cały Nadevince http://www.kahvi.org/106.php Jak ktomuś się podoba i jest z Katowic lub okolic to mam całą płytę DVD ze wszystkim, mogę wysłać czy nagrać. To jest za free oczywiście "Wolna scena" Edytowane 19 Maja 2006 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Louis Armstrong - "Wonderful World" Paktofonika - Chwile Ulotne Black Sabbath - Paranoid P.O.D. - Youth of the Nation Kaliber 44 - + i - Slipknot - People = Shit Bob Marley - No Woman No Cry Black Sabbath - Iron Man Paktofonika - Jestem Bogiem Kaliber 44 - Psychodela Ogólnie szerokie gusta muzyczne... cóż otoczenie zmienia człowieka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Ogólnie szerokie gusta muzyczne... cóż otoczenie zmienia człowieka :) dokladnie :| ja przez ostatnia robote zaczalem troche popu sluchac co mi sie nigdy nie zdarzalo :| a pracuje w miejscu gdzie odbywaja sie "wieczorki taneczne" dla ludzi w srednim wieku Edytowane 21 Maja 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Teraz wlasnie sobie slucham Ultrasonic-Mayday Polska 2003 zajebisty kawalek You can't stop us-Remix Clubbase oraz wiele wiele innych Ogolnie rzecz ujmujac ciezko jest wybrac TEN jeden kawalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Jaga Jazzist - Airborne do pobrania stąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Moje ulubione to: - Groove Coverage "God is a girl" - Eiffel 65 "Blue" - Vinylshakerz "One night in Bangkok" - C-Bool "Explosion" (mam fajne wspomnienia z ta piosenką) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 L Project - Summer Rave Riva - Run Away Paffendorf - Be Cool ATB - Here With Me To są najlepsze. Jest jeszcze ok 200 lepszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jeden kawałek... to dla mnie bardzo ciężki wybór ale chyba jednak: Pink Floyd - High Hopes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Najlepszego chyba nie mam, ale podoba mi sie cała twórzczość ATB, IMO najlepszy DJ na świecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 psychoza - kaliber 44 psychodela - kaliber 44 trzeba uslyszec zeby zrozumiec.. szczegolnie psychoza ma taki mroczny klimat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Metallica-The Unforgiven Metallica-One Metallica- Nothing else matters Sting-Fragile Cary on -Manowar itd itd... A mam do was pytanko jesli tos zna jakies fajne ballady obojetnie jakiego zespolu to prosil bym aby mi wyslal tytuly ;]na PW PLZ PLZ Edytowane 5 Czerwca 2006 przez imba18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orochimaru Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Loreena McKennitt - The Highwayman, nie wiedziałem co to jest póki nie przetłumaczyłem sobie dokładnie tekstu, wtedy aż łzy się cisną. Eminem - Stan, z początku mi się nie podobała, aż zobaczyłem teledysk, koniec mnie zaskoczył, aż ciarki mi po plecach przeszły. Crash Test Dummies - Mmmm Mmmm Mmmm, nie wiem dlaczego, ale ile bym nie słuchał nigdy się nie nudzi. Metallica - Nothing esle matters i mama said, klasyczne ballady. Hans Zimmer - Crimson Tide Theme, jak mi się zachce posłuchać to w całym domu szyby latają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A właśnie jeszcze Sting - Shape of my heart I zapewne wiele innych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 08-va-lascia-nyd.mp3 09-va-farewell-nyd.mp3 z albumu Cafe Del Mar Aria 3 "va-cafe_del_mar-aria_3_metamorphosis_(2005)" Jest to Aria z bitem techno, mistrzostwo! I do tego Ambient ze strony http://www.kahvi.org/111.php utwór "Silver Train" oraz cały Nadevince http://www.kahvi.org/106.php Jak ktomuś się podoba i jest z Katowic lub okolic to mam całą płytę DVD ze wszystkim, mogę wysłać czy nagrać. To jest za free oczywiście "Wolna scena" super ! bardzo bardzo mi sie podoba ( silver train ) jutro sobie popatrze na to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jan Sebastian Bach - II koncert Brandenburski - Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Temat brzmi "najlepszy utwór jaki w życiu słyszeliście" a wy wklejacie jakieś skoczne techno/rockowe hity z mtv :? Ta muzyka daje wam takie ciary że przez 10min po przesłuchaniu nie możecie wstać z krzesła? Bo taka jest właśnie moja definicja najlepszego utworu ever :wink: Ostatnio moim faworytem jest Boards of Canada - Dayvan Cowboy, nie wiem czy to najlepszy utwór na świecie ale jeden z najlepszych na pewno. Wgniata w fotel to mało powiedziane :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ostatnio moim faworytem jest Boards of Canada - Dayvan CowboyPo przesłuchaniu mogę zaliczyć do grona moich ulubionych. :) Bardzo lubię instrumentalne kawałki, więc dodam także coś od siebie --> Sentenced - Mourn, gitary w tym utworze są boskie.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Oj jest tego parę :) Faworyt się zmienia co jakiś czas ... Chronologicznie przez jakieś 10 lat: Motyw przewodni z Back to the Future (Williams bodajże) Mortal Kombat the movie Main Theme - (Utah Saints) FFVII - JENOVA theme - (Nobuo Uematsu) Motyw przewodni z MGS2 (Harry Gregson Williams) Brothers in Arms - Halo Soundtrack (Martin O'Donnell) Far Cry Main theme - nie wiadomo :) Devil May Cry 3 OST - Doppelganger Battle - Tetsuya Shibata, Kento Hasegawa A obecnie numero uno :rolleyes: - Stargate Atlantis main theme - Joel Goldsmith Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...