ludi7 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Oststnio wpadł mi w ucho ciekawy kawałek z Need for speed'a UG2 (chyba) a mianowicie Queen of the stone age - In my head :) i obecnie jest to numer 1 na mojej liście :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 U mnie kroluje na razie to ---> 010. John Denver - Take Me Home Country Roads [3:13] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Tekstowo Immortal Technique - Dance with the devil makabra :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Hmm miałbym dylemat, ale napisze co następuje 1. Metallica - Master of Puppets i Nothing Else Matters 2. The Rhapsody of Fire - Dawn of Victory 3. Lordi - Devil is a looser i Dynamite Tonight 4. The Cult - Painted on my Heart 5. Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing i Cryin' Oczywiscie utwory z powyższej listy zmieniają sie kolejnościowo czasem. A teraz na topie u mnie w domu jest Boten Anna :lol: Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empty Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Moje ulubione kawałki to: At the drive in - one armed scissor Slipknot - skin ticket Coldplay - low oraz twisted logic Muse - new burn i time is running out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Kanye West - Livin' In A Movie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 charlie chadem & pat metheny z płyty "beyond the missouri sky" a kawałek jest ostatni na płycie i nazywa sie "spiritual" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 ostatnio moim no 1 jest: Pendulum - Hold Your Color z albumu pod takim samym tytułem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Joe Satriani - Mountain song ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 A mój to Beatfreakz - Superfreak (Radio Edit) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Boards of Canada - Dayvan Cowboy :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Oststnio wpadł mi w ucho ciekawy kawałek z Need for speed'a UG2 (chyba) a mianowicie Queen of the stone age - In my head :) i obecnie jest to numer 1 na mojej liście :wink: to koniecznie zapoznaj sie z albumem Songs for the DeaF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Ostatnio usłyszałem I stand Alone Godsmacka i muszę powiedzieć ze zajebiste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 mam albumik Bloc Party: Weekend in City czy coś takiego i bardzo mi się spodobał utwór "The Prayer" polecam każdemu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) najlepszy powiadacie? hmm... Z tego co czesto slucham to te najbardziej ulubione ;) : -SR-71: Goodbye -Bowling for Soup: The Bitch Song -Linkin Park: In the End i Pushing Me Away -Godsmack: I Stand Alone i Straight out of Line -Evanescence: My Immortal i Bring Me to Life -Fort Minor: Remember the Name -Styles od Beyond: Bleach i Nine Thou remix a tak z innych klimatow to polecam Sanctuary pani Utada Hikaru (them z Kingdom Hearts 2 [jesli ktos ma ta gre lub 1 czesc todajcie znacz na pw. Chetnie sie na cos wymienie :P]). Edytowane 2 Marca 2007 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Laibach - B Mashina Front 242 & Rammstein & Laibach - Headhunter (live) :arrow: Jesper Kyd - Vegas (Hitman BM OST) <- przydała by się emotka w stylu :chylę_czoła: :lol2: Edytowane 2 Marca 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) lostprophets - cry me a river (cover dżastina timberlejka:) ) Edytowane 4 Marca 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Nie ma takiego. a tak nawiasem mówiąc: Mase & Total: Tell me what you want (rozrusza każdą imprę) NAS: Nas is like (klasyka) Rakim: When I be on tha mic (nie posłuchasz to się nie dowiesz, for heavy weight hitters) Ostatnio the Game zrobił z Kanye fajny kawałek: Would't get far (te przejścia mnie zabijają, mistrzostwo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Ostatnio: Slipknot - Iowa (genialny kawałek, klimatyczny i nieprzeciętnej długości - trwa 15 minut) A tak poza tym People=Shit i Pulse Of The Maggots ...... też Slipknota ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Tool Pushit (live) "Salival" cudo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 3 Doors down - Here without You ... - ponadczasowy utwór! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Nino Rota - The Godfather Waltz klasyk nad klasykę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 The Doors - Rider on the storm [; i wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 3 Doors down - Here without You ... - ponadczasowy utwór! A raczej utwór, który moim zdaniem sprawił, że ta kapela zrobiła się jakaś taka ble. Nie ma to jak Kryptonite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) hm, Turbo - dorosle dzieci, pozorne zycie, w sobie Sting - shape of my heart Diary of dreams - colorblind, tears of laughter i w sumie duzo innych ktore sie w tym topicu juz pojawily.. Edytowane 9 Marca 2007 przez gollumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Nancy Sinatra - Bang Bang (My Baby Shot Me Down) - Wymiękam. A przeróbka tej piosenki by Young Buck też niczego sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Polecam posłuchac tekstu Nagły Atak Spawacza z nowej płyty -"Alessandro C" Facet już nie żył, a on jeszcze go lał. Krzyczał jak wariat, jak wariat się śmiał :D Ich teksty "życiowo- poważne" są jeszcze bardziej rozbrajające niż np. Pająk Leon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 3 Doors down - Here without You ... - ponadczasowy utwór! A raczej utwór, który moim zdaniem sprawił, że ta kapela zrobiła się jakaś taka ble. Nie ma to jak Kryptonite. Zdecydowanie. Here Without You jest jakis taki... boysbandowaty :) Za to Kryptonite... miodzio. Z podobnych klimatow swietny jest tez Live - Dolphin's Cry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Z podobnych klimatow swietny jest tez Live - Dolphin's Cry.stary ale jary ;) szkoda ze mieli tylko jedną taką perełkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...