paweł.s Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 prawie jak hary, bo też NiN, ale ja wybieram Just like you imagined Poza tym - Clubbing to Death - to powinien znać każdy ;) oraz Carminah Buranah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Poza tym - Clubbing to Death - to powinien znać każdy ;) Clubbed to Death. :wink: Klik. Rob mial kiedys jedna z najlepszych stron na sieci, ale gdzies przepadla.. Moj typ obecnie padnie na Verve - Bittersweet Symphony. Nie ma chyba osoby z zachodniej cywilizacji, ktora by nie doceniala tego utworu (zwlaszcza partii smyczkowej). Ostatnio mi sie przypomnialo, bo trafilem na remix Jamesa Lavelle'a (tego od U.N.C.L.E. i kumpla DJ Shadowa). Dooobre. :) Edytowane 19 Czerwca 2007 przez qba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Insigma - Open your eyes Tiësto - Athena Scott Bond vs Solar Stone - 3rd Earth Fred Baker - Forever Friends Armin Van Buuren - Serenity William Orbit - Barbers Adagio For Strings Kilka kawałków, których mogę słuchać non stop, jest ich oczywiście o wiele więcej ale wypisałem tylko kilka, jak będę miał czas wypiszę resztę mojego Top 10 ;) Edytowane 4 Lipca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Tiësto - Athena Dobrze, że Albinoni tego nie dożył:> Edytowane 19 Czerwca 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Dobrze, że Albinoni tego nie dożył:> Mi się tam podobają takie przeróbki, no ale tak jak piszesz Albinoni by pewnie zawał dostał, zresztą Samuel Barber i inni kompozytorzy, których utwory zostały "zgwałcone" pewnie też :lol: Edytowane 20 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Harlem - Kiedy Góral Umiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Trafilem przypadkiem na remix jednego z najlepszych kawalkow muzyki rockowej w jeszcze lepszej wersji niz oryginal. Kiedys, dawno temu to slyszalem, ale zapomnialem. A oryginal jest dla mnie kultowy. Posluchajcie zwlascza muzyki pod koniec (tak 3:50) dla mnie mistrzostwo. ;] LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 "Ontogony of behavior" Cephalic Carnage dawno temu miałem to tutaj wpisać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Masta Ace - beautiful Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Najlepszy kawałek jaki słyszałem od kilku miesięcy, nie mogę się od niego uwolnić :D Muse - Hyper Chondriac Music Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Pink Floyd - Time Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Led Zeppelin - Dazed and Confused Led Zeppelin - Kashmir Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) What a Wonderful World Louisa Armstronga Edytowane 22 Listopada 2009 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Queen - Show must go on. Muzyka, słowa, teledysk i okoliczności w jakich ten utwór powstał. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 http://jedza.wrzuta.pl/audio/l2CdC2GFKI/bo...lorowe_jarmarki Meczy mnie:D moze nie najlepszy w zyciu, ale ostatnimi czasy non-stop:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Crosis true... ostatnio za mną November Rain chodzi...imho jeden z najlepszych teledysków w historii swoją drogą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Chwile ulotne - Paktofonika to jest cos ponad polskim hiphopem typu liroy, 1 8 l jest piękny nigdy się nie nudzi.. ma moc w sobie i ten glos Magika.. Edytowane 28 Lipca 2007 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareckY Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Queens of the Stone Age - "I never came" Kyuus - "Hurricane" Blach Sabbath - "Heaven and Hell" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ostatnio jestem pod ogromnym wrazeniem Faithless, wiec podam kilka utworków: - To All New Arrivals - I Hope - Miss You Less, See You More Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Michael Jackson - Earth Song | rewelacja http://pl.youtube.com/watch?v=Rch7ey-v7ks szkoda piosenkarza, to w jaki sposób zniknął ze sceny muzycznej, a był fenomenalny Michael Jackson - They Don't Care About Us http://pl.youtube.com/watch?v=nvWMLAWrEjU Tiesto - Adagio For Strings http://pl.youtube.com/watch?v=O666kGBEvF0 Nana - Lonely http://pl.youtube.com/watch?v=99f_P5YKnX8 Modern Talking - You're My Heart You're My Soul dobre wspomnienia :] odświeżona wersja http://pl.youtube.com/watch?v=vDB3BGquV9M szkoda mi tamtych lat, tej muzyki, niepowtarzalnego klimatu ... wszystko przemija, obecne też dobre ale najlepiej będę wspominał lata 90 Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan BoliMniewKrzyżu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Antoś Szprycha: ~Wspomnienie po kaszanie ~Z kosą do Europy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Queen - Bohemian Rhapsody Queen - Innuendo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Linkin Park - Faint ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Polubiłem również skrzypce - Shiro Sagisu - Kanon D-dur Quartet (Do posłuchania - Youtube), genialne :). Ała, popraw kompozytora. . Ciemność. Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Ała, popraw kompozytora. Jan Pachelbel, oczywiście, ale tam zawarte było nazwisko kompozytowa melodii na cztery smyczki. Tutaj znaleźć można oryginał. Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Linkin park - NUMB Nightwish - Nemo Jean Michel Jarre - Chronologie 4 Scorpions - You and I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Numer jeden od czasu dłuższego, na samym początku klipu - zdecydowanie za krótki Turned black od Nostromo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Moze to nie jest najlepszy utwor, ale piekny. Too much love will kill you (Queen + Luciano Pavarotti) Edytowane 9 Września 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Hmm Bathory - Valhalla Shpongle - Divine Moments of Truth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Stary ale jary Danzig - Mother :P Edytowane 10 Września 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...