Marcin_gps Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 (edytowane) Chcialbym, abyscie podali tytul utworu (oraz jego wykonawce), ktory uwazacie za nadzwyczajny, taki ktory sie nigdy nie znudzi, ktorego mozna sluchac bez konca. No powiedzmy 3 tytuly :) Diary Of Dreams - But the wind was stronger Panzer AG -Sick is the one who adores me PS Zeby z tematu nie zrobil sie smietnik, prosilbym o nie komentowanie wypowiedzi. Kazdy ma swoj gust Edytowane 7 Listopada 2006 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 ja dokl. utworow nie pamietam ale wszystkie utwory GRANE przez Apocalyptice mi sie podobaja i uwazam je za nadzwyczajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Sweet Child O'Mine - Guns'n'Roses Utwór, który mnie rzucił na kolana (dosłownie) gdy go pierwszy raz usłyszałem. To było w jakiejś księgarni (wtedy jeszcze muzycznych sklepów nie było, tylko komuna była). Poprosiłem o TĄ kasetę, nawet nie wiedziałem co to za zespół, dość długo szukali, ale znaleźli i sprzedali... Teraz rzadko do tego kawałka wracam ale ta parti gitarowa Slasha... rewelacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 amadeo - letni wiatr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 ja jeszcze cus dorzuce bo mnie sie przypomnialo :oops: hunter- fallen [jak to uslyszalem to az mnie w zoladku cus zawiercilo] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Ich Troje - Powiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Creed - Freedom - nadzwyczajny specyficzny spokój Foo Fighters - All My Live Ozzy - Perry Manson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Mike Oldfield - To France , Five Miles Out i wiele jego innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Don't cry- Guns'n'Roses Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Ich Troje - Powiedz 8O 8O 8O -rozumiem ze to zart?? ----------------------------------------- VOO VOO -MANTRA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Coldplay - Trouble Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 WFD - Kurde Blaszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 peja & sweet noise ;) (chyba tak si e pisze) :lol: a teraz na serio V symfonia Bethovena (terz pisowni nie pamietam :oops: ) Radziecki Hymn wykonanie chor armii czerwonej (IMO bardzo ladny jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 O w morde, ale mi klina zabiles :wink: Ciezko powiedziec, ale niech bedzie jeden z wielu: Biohazard - Cycle Of Abuse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Sweet Child O'Mine - Guns'n'Roses Utwór, który mnie rzucił na kolana (dosłownie) gdy go pierwszy raz usłyszałem. To było w jakiejś księgarni (wtedy jeszcze muzycznych sklepów nie było, tylko komuna była). Poprosiłem o TĄ kasetę, nawet nie wiedziałem co to za zespół, dość długo szukali, ale znaleźli i sprzedali... Teraz rzadko do tego kawałka wracam ale ta parti gitarowa Slasha... rewelacja Dokładnie rozumiem co czujesz. Intro i solówka powalają na ziemię, prawdziwy majstersztyk :) Ja podobnie zareagowałem na Moneytalks - AC/DC. Mogłbym zrobić tu małą wyliczankę, ale dodam jeszcze Fade to Black - Metalliki, Summer Song - Joe Satrianiego. Ostatnio zafascynował mnie Steve Vai. Praktyczine cała jego twórczość wdeptała mnie w ziemię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Ostatnio zafascynował mnie Steve Vai. Praktyczine cała jego twórczość wdeptała mnie w ziemię. imho przewyzsza on satrianiego :D nie wiem, czy technicznie, ale jego utowry, zwlaszcza z passion and warfare wymiataja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Seasons in the Abyss - Slayer (wersja z koncertu "decade of agression" - jest szybsza) Refuse-Resist - Sepultura keine grenzen - ich troje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Kraftwerk - Numbers U96 - Club Bizarre to ze starszych :) ehh za dużo tego jest :) a poza tym wszystkie tracki The Prodigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 No to co mi tam:) Obejrzałem film Mists of Avalon i troche czasu zajęło wygrzebanie utworu, który się przewijał tam w tle i znalazłem: Loreena McKennit - The Mistic's Dream Ten kawałek chodził za mną chyba z tydzień, ze względu na taki specyficzny klimacik. Dużo jest jeszcze innch kawałków które tak za mna chodziły(cześto całkiem inne w klimacie ;) ), ale ten mi się jakoś najbardziej przypomina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akagi Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Equinoxe 5 J.M. Jarre'a. To była pierwsza nie-piosenka jaką w życiu słyszałem - miałem 4 lata i do dziś mnie ciarki przechodzą zawsze kiedy słyszę grom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Enigma - Return to inn..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Ich Troje - Powiedz 8O 8O 8O -rozumiem ze to zart?? Nie no skąd :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Linkin Park From the inside - METEORA Poprostu brak mi słów. Jeden z najlepszych.. na świecie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Policy of Truth- Depeche Mode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Guns N' Roses - You Could Be Mine golden life - 24.11.94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Osobiście najlepiej pracuje mi się, szczególnie grzebiąc w kodzie przy Dandy Warhols - nietzsche. Podobnie jak Massive Attack - Angel jest to piosnka z filmu 'Antitrust'. Jeden z lepszych jakie oglądałem. Dobry jest też utwór Linkin Park - Numb, natomiast do wyciszenie byc możę Evanescence - My Immortal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 moonlight Sonata BETHOVENA pokłon wielkiemu mistrzowi!!!!!!! ta piosenka niszczy miażdży i rozbraja mnie do cna!! a tak poza tym to Counting on me KoRna , to jest chyba ich najlpsza piosenka... taka monumentalna... dzięki KoRnowi i Bethovenowi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 HALLOWEEEN - Halloween Bjełyje Rozy - autor nieznany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Stabbing Westward -Lies , Slipping Away, Nothing P.S może ktoś wie gdzie dostać w kraju płyty w.w. zespołu szczególnie Ungod (wiad.na priv) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganjalf Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 metallica - battery iron maiden - bloody brothers to są najlepsze piosenki na świecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...