el_gringo_dado Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 U mnie na dzień dzisiajszy rządzi Metallica - The Unforgiven Part I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Pozwolę się nie zgodzić. "Here without you" jest genialnym nastrojowym kawałkiem. Widocznie nie macie tego etapu w życiu. Obyście nigdy nie musieli doceniać tego kawałka. Ostatnio zawładną mną 2Pac - "Thugz Mansion (acoustic) [gitara + rap = wymiata!]" Poza tym: 2Pac - "Tradin' Warstories" [klimat] Brian Tyler Feat. Slash - Mustang Nismo [genialny kawałek rocka w wersji nowoczesnej, szukam podobnych, "Bad to the bone" mam :P] Paul Oakenfold/Delerium - The Silence 2000 (DJ Tiesto remix) [zapożyczony z urywków Final Fantasy: Advent Children na google.video] Royksopp - What Else Is There [znajoma mi podrzuciła i się spodobało, boski klimat] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Pozwolę się nie zgodzić. "Here without you" jest genialnym nastrojowym kawałkiem. Widocznie nie macie tego etapu w życiu. Obyście nigdy nie musieli doceniać tego kawałka.Problem w tym, ze takie kawalki sie produkuje tasmowo, kazda gwiazdeczka z MTV ma taki w swoim repertuarze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Problem w tym, ze takie kawalki sie produkuje tasmowo, kazda gwiazdeczka z MTV ma taki w swoim repertuarze... Dokładnie tak jak mowisz dlatego wole sluchac malo znanych wykonawców wsrod szerszego grona sluchaczy, ostatnio kolejny raz wessal mnie Tool i cala plytka 10.000 Deys & Mike Oldfield plyta "The songs of Distant Earth" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 No tak. Jak coś podoba się większości, to znaczy że jest be. Ciekawy tok rozumowania. Skoro każda gwiazdeczka MTV ma taki, to wymieńcie jakiś drugi podobny klimatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Nie wiem bo nie siedze w tej muzyce wiec nie wymienie, ale jak dla mnie to jest masówka , wychodzi co tydzien cos nowego czym sie ludzie podniecaja a po miesiacu nikt o tym nie pamietam i taka jest wspolczesna muzyka. Taki np. Pink Floyd moge sluchac caly czas ,jak mi sie znudzi to na tydzien odstawiam i znowu mnie wciaga, a goscie graja od lat 60 i nadal maja szerokie grono sluchaczy. A taka np. Brytney spiers pospiewala pare piosenek spodobaly sie na miesiac i teraz juz malo kto jej slucha. Edytowane 18 Marca 2007 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Haczyk w tym, że "Here without you" to relatywnie stary kawałek, ale ma swoich wyznawców. Myślę, że za kilkanaście lat nadal będą osoby, które będą go słuchały z takim samym zachwytem, jak na początku. Tak samo, jak obecnie słucha się "I don't wanna miss a thing" czy "Nothing else matters". A w tym temacie o to właśnie chodzi... o nieśmiertelne kawałki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Deathstars - Synthetic Generation Wciska w fotel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Village People - YMCA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 W sumie to mam kilka piosenek, ktore mi sie bardzo podobaja, nigdy mi sie nie znudza i jak dla mnie sa the best :) A wiec: Die Toten Hosen - Pushed Again Pearl Jam - Jeremy/Wish List i wiele wiele innych :) Audioslave - Like a Stone No Doubt - Don't Speak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Ostatnio w ucho wpadło: Clinic - Distortions, świetne do relaksu :) http://www.youtube.com/watch?v=piZA9Ns-KFo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 A tak na poważnie... Beethoven- Clockwork Orange main theme (nie znam dokładnej nazwy utworu, ale pojawia się w filmie bardzo często, np. na początku w barze mlecznym, gdy poznajemy Alex'a) wg mnie mistrz ;) przyznam, że na co dzień słucham rapu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 ostatnio Peter Gabriel - Here comes the flood! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Stone Sour - sillyworld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Cryhavoc - Wild At Heart Pain Of Salvation - Ashes Maksim Mrvica - Croatian Rhapsody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Beethoven- Clockwork Orange main theme (nie znam dokładnej nazwy utworu, ale pojawia się w filmie bardzo często, np. na początku w barze mlecznym, gdy poznajemy Alex'a) wg mnie mistrz ;)Daaawno żem to oglądał, ale to chyba była IX Symfonia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Daaawno żem to oglądał, ale to chyba była IX Symfonia. oj Ty złośliwcze ;P:D a odnośnie tematu, zostałem zmiażdżony przez utwór Carptree - Taxonomic Days!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Aerosmith - I don't wanna miss a thing Dlugo sie zastanawialem ktory to jest ten najlepszy dla mnie i w koncu padlo na aerosmith mimo to, ze dawno temu przezywalem zachwyt nad tym kawalkiem teraz slucham troche innej muzyki ale ten kawalek jest jednak tym numerem 1 jak narazie. Uwielbiam ten kawalek gdy go słucham wracaja wszsytkie moje wspomnienia i aż "ciary" mnie przechodzą.(k**wa chyba sie zakochalem ze takie bzdury pisze) a teraz słucham SOAD'u, muse, pidżama, i podobne :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ostatnio mogę siedzieć i w kółko słuchać "Rise of Sodom and Gomorrah" Theriona. Wgniata w fotel po prostu, zwłaszcza na ciut wyższej głośności i przyzwoitych głośnikach... :blink: Są filmy na youtube, ale odradzam, bo jakość żałosna i tylko się zrazić można... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Fajny utworek, fajny :) Polecam cala plyte Secret of the Runes - jak dla mnie takie kawalki jak Asgard czy Ljusalfheim to male arcydziela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 dzisiaj najlepszymi utworami są :): Kasabian - LSF Metallica - Nothing Else Matters The Dandy Warhols - We Used To Be Friends Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Osobiście polecam jeszcze Muse zespol tworzy muzyke naprawde wyj***ną w kosmos. Szczególnie polecam kawałki: Hysteria, Supermassive black hole, Time is running out, Exo-politics, New born. Jak dla mnie wypas moze nie najlepsze w życiu ale polecam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 requiem for a dream - summer overture. Chociaż zmiksowane na potrzeby LOTR Two Towers jest nawet jeszcze lepsze (requiem for the towers bodajże) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Baaaardzo mnie zdziwiło, że nikt jeszcze nie wymienił Prince - Purple Rain http://youtube.com/watch?v=j6Jjl6yXsEk A z pozostałych (wcześniej nie wymienionych) :) Remonn - Supergirl i Star http://youtube.com/watch?v=ysG1qmP_OqU&...ted&search= http://youtube.com/watch?v=Oi5zu82jQpY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3maniak Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Ciężko strasznie wyłonić ten najlepszy kawałek, ale w moim przypadku byłby to Inner Self lub Beneth to Remains obydwa Sepultury. Z tym że tylko z Cavalerą na wokalu, czyli stara Sepa lub obecnie Soulfly na żywca, i koniecznie grane w całości. Edytowane 2 Maja 2007 przez w3maniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Ciężko powiedzieć który utwór jest najlepszy - w zależności od nastroju mam ich dość dużo :) Takich kilka mocniejszych: Disturbed - Prayer Disturbed - Stupify Disturbed - Voice Disturbed - I'm Alive Disturbed - Stricken Fear Factory - Resurrection Element Eighty - Broken Promises Godsmack - Straight Out of Line Papa Roach - Last Resort I parę słabszych: Creed - Higher Guano Apes - Open Your Eyes Guano Apes - Kiss The Dawn(zwłaszcza środek utworu) 3 Doors Down - Kryptonite Red Hot Chilli Peppers - Can't Stop Wiem że dużo, ale nie jestem w stanie wyłonić z tego tej jednej jedynej choć kiedyś była to "Resurrection" :) Fanom rocka/hard rocka polecam przesłuchać wszystkie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) No dobra, to teraz ja wypisze litanie (kolejnosc zupełnei przypadkowa): Mike Oldfield - Get to france Sting - Shape of my hearts Uriah Heep - Lady In Black Don McLean (lub Bob Dylan) - American Pie Village People - YMCA Leonard Cohen - Woke up this Morning piosenka ze Scarface-a - Push it to the limit David Gray - This Years Love PS. Jak mi sie jeszcze przypomni to dopisze Edytowane 3 Maja 2007 przez guziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Gang Starr - Moment of Truth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Pozwolę się nie zgodzić. "Here without you" jest genialnym nastrojowym kawałkiem. Widocznie nie macie tego etapu w życiu. Obyście nigdy nie musieli doceniać tego kawałka. Coz, kazdy ma inny gust, dla mnie ta piosenka jest mdlawa i plastikowa. I te klasyczne 'yeee eeee'. Ale w klimatach 'obyscie nigdy nie musieli doceniac tego kawalka' to Dave Matthews Band, utwor (bo nie jest to dla mnie piosenka) The Stone. Lzy same w oczach staja jak ma sie 'wlasciwe' skojarzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ostatnimi czasy najlepszy to będzie Nine Inch Nails - Closer (Further Away) Remix Closer'a pochodzący z HALO 9 - "Closer To God" EP. Oderwać się nie moge... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...