Gość MaRuH Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Usłyszałem dziś i zaliczam go do moich najlepszych: The Verve - Love Is Noise. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Behemoth - At The Left Hand Ov God :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Steve Vai - For The Love Of God. AC/DC - For Those About To Rock. Matallica - Master Of Puppets. I chyba kilka innych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Behemoth - At The Left Hand Ov God :)Nawet na tej samej płycie są co najmniej 3 lepsze kawałki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Osobiscie slucham czarnych rytmow i powiedzialbym ze: Nas-Nas is like Ale numer 1 jak dla mnie.. jest to: Hallelujah a numer 2 to: The Riddle Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez nodek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matius Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name Live z Rock in Rio miażdży studyjny. Zresztą live'y Ironów zawsze są lepsze od studyjnych. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Scorpions - Wind Of Change, dla mnie klasyka :) Faith Hill - There you'll be -także piękny kawałek Bon Jovi - It's My Life Brian Adams - Everything I Do Nickelback - Savin' Me Nelly Furtado - All Good Things B-) Him - Join me in death Papa Roach - The Fire Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez NFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ostatnio Bruce Springsteen - Born To Run Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name Live z Rock in Rio miażdży studyjny. Zresztą live'y Ironów zawsze są lepsze od studyjnych. :) zgadzam :P The Doors - Road Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia Portishead - Roads i pewnie inne ale nie pamietam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Jednej najlepszej nie mam bo to nie możliwe ale o to kilka moich ulubionych utworów. Led Zeppelin - Stairway to heaven Led Zeppelin - Babe I'm gonna leave you Led Zeppelin - Kashmir Pink Floyd - Whish you were here Pink Floyd - Comfortably Numb Kiss - Calling Dr. Love Kiss - New York Groove Cheap Trick - I want you to want me Cheap Trick - If you want my love Alice Cooper - Poison Alice Cooper - House of Fire Lynyrd Skynyrd - Free Bird The Kinks - Waterloo Sunset Big Star - Thirteen Big Star - September Gurls AC/DC - TNT AC/DC Highway to Hell Wymieniał bym jeszcze ale to są moi faworyci :) Edytowane 4 Września 2008 przez MisiekLover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 zgadzam :PJa też, odgłosy ryczących i wyjących w tle stworów w skórach - priceless. I skoro już o Iron Maiden mowa - "Fear of the Dark", f..ck yeah! Co tam jeszcze: Iron Maiden - "Blood Brothers", "The Trooper" Clint Mansell/Mozart - "Requiem for a Dream" (te smyczki) ATB - "Hold you" Metallica - "Master of Puppets", "Nothing Else Matters" Queen - "Show must go on" Sweet Noise & Peja - "Jeden Taki Dzień" Co za bigos :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Clint Mansell/Mozart - "Requiem for a Dream" (te smyczki)Jaki Mozart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) Podobno Mozart tez napisal - "Requiem for a Dream" a co do tematu to - Röyksopp – What Else Is There? Burzum - War Behemoth - Carnage Carl Orff - O Fortuna i wiele inny arcydzieł. od opery po grindcore Edytowane 18 Października 2008 przez Pigipon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Mozart napisał Requiem ale to zupełnie inny utwór i nie ma nic wspólnego z filmem Aronofsky'ego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) Kawałki najlepsze z najlepszych ...oryginalny nie będę ale cóż... życie :P » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "nie wiem który najlepszy :(" Luis Amstrong - What a wonderfull world Pink Floyd - The Wall Dave Stewart feat. Candy Dulfer - Lily was here Guns'n''Roses -November Rain The Cars - drive Nirvana- Come As You Are Moby - Extreme Ways jak i wersja Dj Tiestos Vocal Remix Michael Jackson - Billie Jean [single Version] Atb- Let U Go, I Wanna Cry, Hold You Above and Beyond - Home Metallica - S&M cały album...grzech nazwać jakieś nagranie nie godne podium... od początku do końca... Requiem For A Dream Soundtrack - Lux Aeterna ;D Edytowane 18 Października 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Metallica - S&M cały album...grzech nazwać jakieś nagranie nie godne podium... od początku do końca...Ciekawe... jak dla mnie wiekszosc aranzacji na tej plycie to straszne crapy, nie dorastajace oryginalom do piet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Ciekawe... jak dla mnie wiekszosc aranzacji na tej plycie to straszne crapy, nie dorastajace oryginalom do piet. i właśnie gdyby wszyscy mieli takie same gusta to 99% zespołów by nie istniało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Pierwsze co mi przychodzi do głowy i czego jestem absolutnie pewien, to dwa utwory: Phil Collins - In The Air Tonight Oasis - Wonderwall Żeby wymienić coś więcej musiałbym się dobrze zastanowić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 To tak na gorąco ;) Falco - Jeanny / Out of The Dark Metallica - Unforgiven / Fade to Black / Nothing Else Matters / Battery ( i wiele innych ale dużo by wymieniać :D) AC/DC - Thunderstruck / Whiskey on The Rocks / Cover You in Oil (tak samo jak w przypadku Metallici ;) ) Pink Floyd - Shine on Your Crazy Diamonds / Wearing The Inside Out / Leading To Fly / High Hopes Whitesnake - Here I Go Again / Is This Love Alphaville - Forever Young Motorhead - Hellraiser / Born To Raise Hell Depeche Mode - Policy Of Truth i kilka innych ;) Sting - Fields of Gold Łzy - Przepraszam Cię / Niebieska sukienka ( xD no co...każdy może mieć gorsze dni ^^ ) i jeszcze kilka innych ale to po głębszym zastanowieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 OMG wiecie co mnie denerwuje w tym temacie ? To ma być jeden (1) utwór a nie kilka. Wiem ze to ciężko wybrać (sam wcześniej podałem kilka chyba :lol:) a trza tylko i wyłącznie jeden. Ja po zastanowieniu wybrałem INXS - disappear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 OMG wiecie co mnie denerwuje w tym temacie ? To ma być jeden (1) utwór a nie kilka. Wiem ze to ciężko wybrać (sam wcześniej podałem kilka chyba icon_lol.gif) a trza tylko i wyłącznie jeden. Ja po zastanowieniu wybrałem INXS - disappear Zastanów się głębiej i stwierdzisz że jednak jeszcze jest coś co nie ustępuje INXS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) Nie. Z prostej przyczyny. Jest to piosenka której najdłużej słucham. Zawsze na jakiejś playlistcie ją mam poza tym kojarzy mi sie z pewną osobą ;]. Temat jest o jednym utworze a nie o kilku (zupełnie jak w dziale gry gdzie ludzie podawali kilka gier zamiast 1). Ciężko sie zdecydować ale właśnie na tym to polega... Edytowane 23 Października 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Nie.A inni owszem, więc prosiłbym bez mądrości jak wyżej :rolleyes: Nie każdy ma jeden ulubiony utwór, jedną ulubioną książkę i jeden ulubiony film. Oczywiście wypisywanie kilkunastu utworów mija się z celem, ale kilku niekoniecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Tylko ze tytuł tematu jest najlepszy a nie najlepsze. Imo to liczba pojedyncza ale mniejsza ot. EOT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Tylko ze tytuł tematu jest najlepszy a nie najlepsze. Imo to liczba pojedyncza ale mniejsza ot. EOT...Niewykonalne jeżeli słuchamy kilku gatunków muzyki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Burial - Archangel Coś innego rodem z UK. Fajny klimacik, świetnie nadaje się przed snem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 To ma być jeden (1) utwór a nie kilka. Röyksopp – What Else Is There? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OSSA Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 az-the format dirty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 New Order - Crystal New Order - Who's Joe New Order - Turn Ladyhawke - My Delirium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dokken - Breaking the Chains http://pl.youtube.com/watch?v=nQb1t_Yw0S8&...feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...