paulo Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Szukam programu, który ukrywałby mój prawdziwy IP. Zainstalowałem Steganos Internet Anonym 6.0.7. Programik OK, ale miał jedną wadę - nie mogłem nic ściągnąć bittorrent'em (próbował się łączyć, ale nie rozpoczynał ściągania). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Szukam programu, który ukrywałby mój prawdziwy IP. Zainstalowałem Steganos Internet Anonym 6.0.7. Programik OK, ale miał jedną wadę - nie mogłem nic ściągnąć bittorrent'em (próbował się łączyć, ale nie rozpoczynał ściągania). Poszukaj serva proxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 www.haker.com.pl może tam coś znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 W Mozilli jest opcja (proxy spoofing), która umożłiwia ukrywanie swojego numeru IP tylko nie wiem czy to działa bo nie testowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...