Geralt18 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 tylko na mnie nie krzyczcie kupilem sobie irde na allegro podpinana do plyty przeczytalem wszystko co znalazlem na forum i sie zalamalem bo nie moge uzywac pilota do sterowania komputerem wiec wpadlem na pomysl ze moze taka irde na plyte da sie przerobic na irde podpinana do coma wiec prosze podajcie mi moze jakiegos linka gdzie bylby schemat irdy na coma, albo jak przerobic irde z plyty na coma - i czy to jest mozliwe z gory thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Napisz PW do bortasa z forum. On robis sobie pilot do winampa z czujka Irda na comie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Rada numer jeden: http://www.google.pl/search?q=schemat+irda...ogle&lr=lang_pl Rada numer dwa: do pilota bedziesz potrzebowal specjalnego programiku [kurde wypadla mi nazwa z glowy] wszystko znajdziesz w w/w linku. I odpalisz to z podlaczenia do plyy, nie musisz nic przerabiac na coma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...