modfs Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Wlasnie ;)... Czym bezbolesnie usunac nadmiar pasty z procka, bo to srebrne paskudztwo strasznie sie rozmazuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 http://dzikie.net/?mode=1&cel=higiena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Jesli nie masz aż tak bardzo zapaskudzonego proca to polecam tasme bezbarna świetnie te sreberka się do niej kleją. Kilka powtórzeń i proc jak nowy :D ja bynajmniej tak robie i jestem zadowolony z tego sposobu. No chyba ze z pod pasty nic nie widać to już tylko mycie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Benzyna ekstrakcyjna (ta do zapalniczek) + patyczki do uszu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Aceton, alkohol (spirytus) i gotowe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newtom Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 moze po prostu chusteczka jednorazowa/palec?? przeciez pasta nie zasycha tak bardzo... spirutusu dopiero przeciwko termopoxowi musialem uzyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Jesli mam czyscic proca to stosuje kombinacje: chusteczka jednorazowa >>> gumka do mazania (zwykla szkolna - najlepiej jakas miekka) swietnie oczyszcza laminat proca >>> mna koncu spirytus >>> proc jak nowy :idea: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Wlasnie ;)... Czym bezbolesnie usunac nadmiar pasty z procka, bo to srebrne paskudztwo strasznie sie rozmazuje? Moja mała sugestia zerknij prosze tammm tak tak tam na górze jest taki FAJNY PRZYCISk !!!! nazywa SIE SZUKAJ . bo o szyszczeniu proca SAM bardzo dużo pisałem :evil: Szukaj zanim zapytasz o temat który sektki razy już był :/ RDFQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...