cripple Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Mam pytanko: Czy pamieci TwinMOS DDR 256MB/400 PC3200 x2 w dual DDR na Soltek SL-75FRN2-L nForce2 Ultra400 SocketA U/133 DDR400 Sound 6ch. USB 2.0 LAN ATX bedzie bez problemu dzialac na 400mhz jesli sprobuje procka bartona 2500+ podkrecic takze na 200 mhz ?? A i czy ta plyta ma fsb 200mhz ?? bo na siriusie pisze ze nie ma na benchmarq ze ma i sam juz nie wiem. NO i chcialbym sie dowiedziec od kogos kto cos takiego posiada albo testowal zeby potem sie nie zdziwic jak qpie a jesli nie dziala to jaka inna plyte pod ten ram i z fsb 200 mhz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:KosMOS:. Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 witam, osobiscie tej plyty nie mam ale widzilalem w akcji i na Twoje pytania moge odpowiedziec twierdzaco :) czyli: fsb 200MHz (ef 400): jest dual: jest krecic sie da: tak tak na marginesie to poczatkowo sam chcialem taka kupic ale byly problemy z dostaniem jej i ostatecznie mam to co mam - by najmniej nie nazekam - tez sie napalilem kiedys na dualddr ale mi poniekad przeszlo - tak faktycznie to roznica jest tylko w benchmarkach -tzn . zauwazalana roznica pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 1.Pamątki będą działały na fsb 400MHz. 2.Płyta spokojnie pójdzie na fsb 400MHz. 3.Kumpel ma tego Solteka ,chodzi u niego jak marzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Dzięki chłopaki, mi głównie chodziło czy synchro fsb - pamięć na tych pamiątkach pójdzie ale skoro mówicie, że pójdzie to się cieszę i jeszcze raz dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...