Crusio Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem w.w. LCD. Jest po prostu super extra odjechany (jak i cena :P). Strasznie mi sie podoba jakosc obrazu choc widac lekkie smuzenie ale ostrosc i kontranst doskonaly. Polecam wszystkim goroca. W Media Markcie juz za 2799 PLU. :D P.S. To nie kryptoreklama :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Ale na reklame wyglada :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Crusio ==> napisz coś więcej; przymierzam się poważnie do lcd i myslę, że to eizo by mi leżało; jak to jest z tym smużeniem w fpp - czy przeszkadza i jak sofcik do konfiguracji parametów obrazu; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ja mam taki sam LCD od końca wakacji i też jestem bardzo zadowolony. Dałem za niego coś ponad 3k. Obraz super. Filmy divx/dvd chodzą bardzo dobrze. W grach typu. NFS Underground i RTCW ET nie widać smużenia. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 michalak ==> nabyłem byłem eizo kupna drogą; pusty jak bęben dobosza ale kopara opada - przesiadka z Nec-a 791 SB podłączyłem dvi - autokonfiguracja itp.; pytanie: wgrywałeś jakies sterowniki i w ogóle soft z cd-ka ??? czy to potrzenbe ? system widzi monitor jako plug-and-play Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...