samhain Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Witam mam ogromna przyjemnosc zaprosic uczestnikow forum.purepc.pl na 2 juz Ogolnopolski Zjazd Overclockerow i Moderow Sprzetu Komputerowego, ktory odbedzie sie w Gdansku 21, 22 lutego 2004. Wiecej szczegolow oraz rejestracja uczestnikow na stronie: www.moders.zjazd.prv.pl KeeP iT real... przyjedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mi tam pasuje :P Może wpadne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 no mosze teym razem sie wybiore, dobry pomysł ale co z kompami gdzie czy mozan je zabrac jak tak to gdzie będą i co z spaniem bo niewidze zeby ktos z poludnia (jeżeli ktos bedzie mail tyle mocy) szukał sobie noclegu albo spał na dworcu :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Prosze umieszczac wypowiedzi zwiazane tylko i wylacznie z tym wydazeniem. Wyczyscilem topic i niech tak zostanie. Prosze nie zasyfiac go czcza gadanina, nie taki jest chyba zamysl autora ? Niestosujacymi sie do tych zalecen zajme sie osobiscie. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 swoje kompy oczywiscie mozna bedzie zabrac, bedzie konkurs na najladniejsza oraz najlepiej zmodowana, co do noclegu, bedzie mozliwy, niedlugo rusza zapisy na nocleg. Musze wiedziec ile miejsc zalatwic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 oki - to sie zapytam tak : po co kompy brac ? - to bedzie jakies LanParty ? - chyba zjazd ma na celu poznanie sie , wymiana doswiadczen , a nie pokazywaniem pudel ;) ja sie pisze nawet na zjazd - ferie.... pozniej praktyki jeeeeee :D - pelen luz , pod warunkiem ze ktos sie zabierze ze mna , lub mnie zabierze z wroclawia :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilgoldberg Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 bardzo dobry pomysl ja sie pisze napewnojakos sie zjawie i czekam tylko na mozliwosc zapisania sie na nocleg:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Piwo? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 nie bedzie LAN party, bedzie konkurs jak juz wspomnialem z nagrodami, Paranoik... hmmm Sphinx powinien wydac ci sie znajoma knajpa... ;) piwo bylo i bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Prosze umieszczac wypowiedzi zwiazane tylko i wylacznie z tym wydazeniem. Wyczyscilem topic i niech tak zostanie. Prosze nie zasyfiac go czcza gadanina, nie taki jest chyba zamysl autora ? Niestosujacymi sie do tych zalecen zajme sie osobiscie. :evil: Jezeli piszesz do mnie to niewidze analogi :P nooffence A moze tak jak w na poprzednim zlocie maly sprawdzian w Q3 ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ... sory wlasnie doczytałem jeszcze raz sorki Red ;) :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Darcon TO NIE JEST ZJAZD TWEAK.PL!!! to jest cos innego zupelnie! u nas nie bylo rywalizacji w q3, lecz bedzie na pewno cos bardziej pasjonujacego... = wiecej smiechu i dobrej zabawy, niz rozbryzganie ludziow na scianach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 a do kiedy odpowiedz trzeba dac w sprawie noclegu?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Darcon TO NIE JEST ZJAZD TWEAK.PL!!! to jest cos innego zupelnie! u nas nie bylo rywalizacji w q3, lecz bedzie na pewno cos bardziej pasjonujacego... = wiecej smiechu i dobrej zabawy, niz rozbryzganie ludziow na scianach! --- mimo wszystko dalej nalegam na zrobienie jakis malych zmagan w q3 --- cos bardzo pasjonującego - uchyl rąbka tajemnicy --- i napisz co macie zamiar robic z kompami które przywiozą ludzie bo nie wiem czy sie opłaca "aż" z gdyni zabierac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 --- mimo wszystko dalej nalegam na zrobienie jakis malych zmagan w q3 --- cos bardzo pasjonującego - uchyl rąbka tajemnicy --- i napisz co macie zamiar robic z kompami które przywiozą ludzie bo nie wiem czy sie opłaca "aż" z gdyni zabierac ;) To, co poprzednio. Modding młotkiem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 --- cos bardzo pasjonującego - uchyl rąbka tajemnicy --- i napisz co macie zamiar robic z kompami które przywiozą ludzie bo nie wiem czy sie opłaca "aż" z gdyni zabierac ;) hyhy wszystko w swoim czasie, ale staram sie zrobic (jak ktos byl na pierwszym zjezdzie to wie) cos innego ;) wiecej smiechu i zabawy... "damy rade" co mamy zamiar robic z kompami? wystawimy + male glosowanie na NAJLADNIEJSZA i NAJLEPIEJ ZMODOWANA... nagrody postaram sie zalatwic oczywiscie odpowiednie dla waszych potrzeb hyhy co do noclegu, ostateczny termin sadze ze bedzie to: koniec stycznia, lub pierwszy tydzien lutego, takze czasu jest duzo. jesli jakies szczegolowe pytania gg, mail lub pw - zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 w tym terminie mam koncowke sesji,ale najpraawdopodobniej przyjade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ja tez bede :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 To, co poprzednio. Modding młotkiem. ;) No to jeżeli organizatorzy są zinstersowaniu to posiadam kilka rzeczy do zmodowania: m.in ECS K7S5A GeForce 2 MX i cos tam jeszcze :wink: pozdro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 uśmiechne sie do szefa i moze by sie dało z nim pojechac jak nie to też raczej przybede !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 je bede przez olsztyn jechac ;P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 je bede przez olsztyn jechac ;P :D to bardzo dobrze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 oki - to sie zapytam tak : po co kompy brac ? - to bedzie jakies LanParty ? - chyba zjazd ma na celu poznanie sie , wymiana doswiadczen , a nie pokazywaniem pudel ;) ja sie pisze nawet na zjazd - ferie.... pozniej praktyki jeeeeee :D - pelen luz , pod warunkiem ze ktos sie zabierze ze mna , lub mnie zabierze z wroclawia :D :P ja jakbym jechal to przez wrocek bo nie mam innego wyboru ;) hyhy ale obciagiem bo nie mam aUta :) zgadamy sie jeszcze jak cuś :) chociaz nie wiem jeszcze jak to bedzie :( ale jest to prawdopodobne ze pojade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Ja bym się też na to pisał, jak jedzie ktoś z Torunia, okolic lub przez Toruń to niech da znać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Sphinx jest nam znany. Jacy maja bys sponsorzy???? :wink: Zobacze jak stoje z sesja i dniami do odebrania. Ale pewnie bede Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 I tak nie zaliczysz ;] Jedziemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 1. tzn wystarczy wziac pudlo ... monitora i klawy nie trza bo kompy nie beda wlaczane tylko bedą stały ????, 2. Jesli będą włączane (w koncu to modding i O/C) to bedziemy 3dmarki puszczac czy w coś pogramy coby kopazac że O/C ma głębszy sens niz bmarki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 1. tzn wystarczy wziac pudlo ... monitora i klawy nie trza bo kompy nie beda wlaczane tylko bedą stały ????, 2. Jesli będą włączane (w koncu to modding i O/C) to bedziemy 3dmarki puszczac czy w coś pogramy coby kopazac że O/C ma głębszy sens niz bmarki??? NIE beda wlaczane, bedzie konkurs na najladniej zmodowana obudowe... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 1. tzn wystarczy wziac pudlo ... monitora i klawy nie trza bo kompy nie beda wlaczane tylko bedą stały ????, 2. Jesli będą włączane (w koncu to modding i O/C) to bedziemy 3dmarki puszczac czy w coś pogramy coby kopazac że O/C ma głębszy sens niz bmarki??? NIE beda wlaczane, bedzie konkurs na najladniej zmodowana obudowe... :) No to napisz ze to jest zjazd moders only ... po po co mam pzryjezdzac jak moim o/c si enie pochwale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 n/c poczytaj prosze program, zalozenia dobrze? konkursy beda co do podkrecania, pokazy itp... ech chcesz pokazac co masz zmodowane, o/c?? prosze bardzo nie bronie... mozesz zrobic pokaz, jesli masz co pokazac... ofc pozdro co do innych pytan zapraszam na pw szkoda zasmiecac forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...