RaF Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 nieoficjalne foty z tweaka tez sa niezle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 nieoficjalne foty z tweaka tez sa niezle :)Ciiicho bo sie wyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Ciiicho bo sie wyda :) hyhy no i wyjdzie ze ktos cos ukrywa :P znow spisek hyhy i kur_wiki w oczach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 nieoficjalne foty z tweaka tez sa niezle :)Ciiicho bo sie wyda :)sa nawet bardzo niezle :) tylko jako uczestnik nie moge sie ich doprosic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ja mysle ze ze sponsorzy mogli by sie do piwa dla nas dołozyć :D a moderzy to za friko powinni miec browar, za prace która wykonuja to tweak powinien im jeszcze sponsorwać takie wyjazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 na zjezdzie w wakacje piwo bylo za frajer i to do padniecia, bo byl caly citroen berlingo van browara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Jezeli moge sie spytac... Czy ktos obliczal ile mu wyjdzie taki wyjazd ( na jedna osobe ) ? Chodzi mi o wszystko... od przejazdu po nocleg, zabawe... takie -+ ...ale rozsadne... Pytam sie z ciekawosci... na razie i tak nie jade... :( Mam troche nauki ( zmienilem klase :twisted: w moim LO ( jestem w pierwszej :P ) ), i duuuuzo pracy ... ... .choc bardzo bym chcial... Moze w wakacje sie zalapie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Witam !!! 2 pytania: - o której mam się stawic bo moge byc o 6 rano ;) [ wpadam z budą] - na jakich sprzetach bedziemy grali w cod-a (i czy moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> swoja myche, bo jak mi przyjdzie zamiast grac czyscic jakaś kulkową to sie nie uciesze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Witam !!! 2 pytania: - o której mam się stawic bo moge byc o 6 rano ;) [ wpadam z budą] - na jakich sprzetach bedziemy grali w cod-a (i czy moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> swoja myche, bo jak mi przyjdzie zamiast grac czyscic jakaś kulkową to sie nie uciesze :) odp1) jesli jestes o 6 rano to telefon prosze i Ciebei ktos odbierze... btw skad jedziesz itp? grupa z Katowic przyjezdza 7:05 pociagiem odp2) turniej bedzie na myszkach creative i komputerach zlozonych dla tego turnieju... wiec aby wszyscy mieli rowne szanse kazdy gra na tym samym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ja bede o 11:11 lub ok. 9:00 oba bezposrednie z Olsztyna. pociagi http://www.rozklad.pkp.pl/cgi-bin/new/zugi...523020/34545/80 lub http://www.rozklad.pkp.pl/cgi-bin/new/zugi.../76856/97544/80 ktos sie jeszcze nimi wybiera?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 - o której mam się stawic bo moge byc o 6 rano ;) [ wpadam z budą] odp1) jesli jestes o 6 rano to telefon prosze i Ciebei ktos odbierze... btw skad jedziesz itp? Luzik jade z .... ... Gdyni tylko chce wiedziec o ktorej wpasc zeby nie "pocałować klamki" i stac na mrozie, ale skoro pierwsi pojawiaja sie jeszcze o zmroku to spoko. Najwyzej z nimi sie wybierze na poranne pifko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 ja bede ok 9 z groszami na dworcu w gdansku. moze sie tam spotkamy i pojdziemy na poranne piwko !? takie pytanko co do kompow na konkurs - czy beda staly same dudy czy bedzie mozliwosc podlaczyc do czegos te kompy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 ja bede ok 9 z groszami na dworcu w gdansku. moze sie tam spotkamy i pojdziemy na poranne piwko !? takie pytanko co do kompow na konkurs - czy beda staly same dudy czy bedzie mozliwosc podlaczyc do czegos te kompy?? hmmm chcesz pokazac swiecidelka? bo system odpalac nie widze sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 hej ja biore kompa, to co nawet nie bede miał go gdzie podłaczyć ?? to po co ja go bede brał ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 hej ja biore kompa, to co nawet nie bede miał go gdzie podłaczyć ?? to po co ja go bede brał ?? hmmm a po coz checsz brac kompa i po co go wlaczac? jak masz powod - dostaniesz 230V proste ale to juz sie ustali na zjezdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 TO CHYBA LICZYSZ NA GOŚCI Z ZAGRANICY BO Z POLSKI Z LEGALEM TO CHYBA OPRÓCZ PRZEDSTAWICIELI MICROSOFTU TO NIKT NIE PRZYJEDZIE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 TO CHYBA LICZYSZ NA GOŚCI Z ZAGRANICY BO Z POLSKI Z LEGALEM TO CHYBA OPRÓCZ PRZEDSTAWICIELI MICROSOFTU TO NIKT NIE PRZYJEDZIE !! ale powiedz po coz chcesz kompa odpalac i system pokazywac? bo nie odpowiedziales na pytanie. Warez a Illegal Winda to 2 rozne sprawy... zreszta chesz/przyjdz/pogadamy proste... bedziesz potrzebowal monitor i prad dostaniesz, sa na miejscu! Reszte zapraszam ekipy z: dzikie.net, mo4.us, mod-case.com juz na miejscu zwiedzaja Gdansk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 hyhy a ja siedzie w Rudym Kocie i impree mamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 nie wierzles lisku ze damy rade tera ch..j ci w o...p stary... ludzie sie bawia i jest giara ... pozdro od MODED KMPZ LAMKO =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Przykro mi to robić, ale sorry ld :/ Nie wiem o co ci chodzi, wg. mnie organizacja mnie zdziwiła swoim profesjonalizmem - naprawdę fajnie było (no może oprócz awarii prądu ;] ). Wiem, że się nie lubimy (a przynajmniej z twojej strony) ale niestety trochę kultury jest wymagane. Naprawdę przykro mi, dostajesz ostrzeżenie - mam wielką nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja po imprezie i że wyjaśnisz swoje postępowanie. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 nie wierzles lisku ze damy rade tera ch..j ci w o...p stary... ludzie sie bawia i jest giara ... pozdro od MODED KMPZ LAMKO =]Huehehe! Pozdro LD, organizacja na piatke z plusem :D. Mam swoja teorie spisku odnosnie tego zaciemniena - to musialo miec zwiazek z kompami hyhy :D Hmm, a moze to powrot tych co robili pod gore w zeszlym roku? :| Tak czy inaczej - zobaczymy sie jutro, narazie. P.S. Smycze intelowskie rulz! :twisted: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Przykro mi to robić, ale sorry ld :/ Nie wiem o co ci chodzi, wg. mnie organizacja mnie zdziwiła swoim profesjonalizmem - naprawdę fajnie było (no może oprócz awarii prądu ;] ). Wiem, że się nie lubimy (a przynajmniej z twojej strony) ale niestety trochę kultury jest wymagane. Naprawdę przykro mi, dostajesz ostrzeżenie - mam wielką nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja po imprezie i że wyjaśnisz swoje postępowanie. pozdrawiam. nie wiem o co ci czlowieku chodzi wlasnie jestem na imprie o ktorej chyba nie wiedziales, pozatym ostrzegaj mnie ile chcesz mam cie w... wiesz gdzie ... wazeni sa ludzie ktorzy przyjechali w czegolnoscii MK.NET. i kompy tez maja niezle. O jaka orgaizacjcje ci chodzi, mozemy jutro o tym porozmawiac :twisted: :twisted: jesli nie sii, tymczasem ide na piwko lolku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 *beeeeeer* hyhy no wiec powiem taK wypas impreza KTO nie wierzyl niech zaluje ze go nie bylo... w zime da sie zrobic zlot!!! hyhy milego ogladnia fotek na innych serwisach ja ide sie bawic do zobaczenia jutro na imprezie oraz konkurasach... :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Zlot moze i zorganizowany cacy. Spoko organizacja. Tylko te koszulki jako wytycznik osob bioracych udzial w konkursach :? Wszystko pieknie, ale niestety widze ze coniektorzy nie powinni pic. Alcohol jest dla ludzi ktorzy potrafia go uzywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 heh. ;] zlot jest spo :P ja oczywiscie wymiotłem w turnieju CoD'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 hehhe jonathan pewnie o mnie mowisz, ale to ze pilem nie znaczy ze mam lubic paranoika, wiec nie pisz o alko bo to ni ma nic do rzeczy, a imra ze coolerska i OUT na parkiet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Chodzi mi tez o Liska. nie wierzles lisku ze damy rade tera ch..j ci w o...p stary... ludzie sie bawia i jest giara ... pozdro od MODED KMPZ LAMKO =]Widze ze masz nawet problemy z pisaniem. Dlaczego nie porazmawiales z Paranoikiem jak stal przed Toba???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A kogo nie ma ten traba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 kto wlanasnie pisuje w rudym ? ;-) na parkieta mi ludzie , a nie smierdolic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 wlasnie ide lulac poniewaz jutro kolejny dzien zmagan... nie kloccie sie loodzie nie ma sensu, ta impreza ma laczyc a nie dielic... btw dlaczego paranoja i jonathan ni przyszli do rudego? :( no coz szkoda... impra przednia ja sie swietnie bawilem... jutro ciag dalszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...