jonathan Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Bo zapilismy w Sopocie na urodzinach kolezanki. A dzisiaj zawijamy sie juz do domu. Szkoda ze nie udalo mi sie zloic kilku dupsk w COD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Chodzi mi tez o Liska. nie wierzles lisku ze damy rade tera ch..j ci w o...p stary... ludzie sie bawia i jest giara ... pozdro od MODED KMPZ LAMKO =]Widze ze masz nawet problemy z pisaniem. Dlaczego nie porazmawiales z Paranoikiem jak stal przed Toba???? no i to bylo tylko do liska nie do was, jakbys zapomnial to w wakacje tylko wy chcieliscie sie pogodzic bo liska ciagle "nie bylo", a o czym mialem rozmawiac z paranoikiem?? jakos nic nie potrzebowalem od niego. A co do klawiatur to sproboj cos szybko napisac na nich w rudym kocie, sa strasznie twarde i klawisze maja zjechane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaloNa Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A czemu nikt nie napisał ,że to ja byłam najfajniejszą atrakcją zjazdu :P hyhy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Bylas :). Podpisuje sie pod tym obiema recami! :D Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 jak dla mnie bardzo spoko imprezka, juz jestem pewien ze bedzie part 3, a teraz wlasnie jade sie rozstawiac w gdansku ~Peace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A czemu nikt nie napisał ,że to ja byłam najfajniejszą atrakcją zjazdu :P hyhy :P bo nie wiedzialem czy mozna, ale skoro sama sie dopytujesz to POTWIERDZAM ze bylas najfajniejsza atrakcja zjadu razem z kolezanka ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 LD, tak wlasciwie to kiedys bedziemy musieli sie spotkac gdzies przy szklanicy dobrego piwa i obgadac kilka rzeczy, wszak mieszkamy o rzut beretem od siebie... :| Kilku rzeczy ktore maja miejsce od pewnego czasu po prostu nie potrafie zrozumiec mimo ze bardzo bym chcial... :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 nie wierzles lisku ze damy rade tera ch..j ci w o...p stary... ludzie sie bawia i jest giara ... pozdro od MODED KMPZ LAMKO =]Czy ja cie urazilem/obrazilem zebys ty mnie obrazal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 O jaka orgaizacjcje ci chodzi, mozemy jutro o tym porozmawiac :twisted: :twisted: jesli nie sii, tymczasem ide na piwko lolku Widzę, że nawet czytać nie potrafisz. Pochwaliłem dobrą organizację. Przy piwku nie porozmawiamy bo po twoich wypowiedziach tymbardziej mi się odechciało w jakikolwiek sposób z tobą rozmawiać. Poza tym dlaczego mnie obrażasz na forum? Widziałeś mnie kilka razy w krewetce. Aż takim tchórzem jesteś żeby mi to powiedzieć prosto w twarz? A może się wstydzisz? Po prostu dziecinne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 wlasnie wrocilem :) zjazd uwazam za udany... bardzo bym powiedzial :) co do fotek, to czekam az wszystkie splyna (okolo 4 Gb !!!!) posortujemy, wywalimy ktore nie wyszly i beda dostepne :) pozdrawiam i JUZ zapraszam na nastepny... :> :!: :D :!: "Damy Rade" :!: :D :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 impreza udana, z pustymi rekami ciezko bylo wyjechac, z naszej strony (Chł.W. ;) ) raczej nie zawiedlismy (szczegolnie konkurs z zakladaniem gumki :lol: ), kto nie widzial ten trąba! pozdr ~Peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 super imprezka na prawde cool normalnie super tylko zaomniałem postawićpiwo organizatorowi :) Trzeba takie imprezki robić czzesciej mi brakowało tylko: -brak konkursów z oc !! (wiem ze to nie wina organizatora, wiec nie do niego mam pretensje -AMD -stanowisk do pidpiecia kompa( w celu wymiany własnych doświadczen i prezentacji osiągnieć, zrzucania fotek itp.) -troszeczke wiecej mniejsc siedzacych (czasami) -udział w konkursach powinni brać tylko zarejestrowanie uczestnicy ob to co było przy konkursie z intelem to lekka paranoja (nie weim do końca czy oni nie byli zarejestrowani ale ich iwedza na temat komótwrów byłą 0wa) -troche śmierdziało tsam intelem (jak dla mnie) ale dziekuje mu bardzo ze był na tyle dobry i zasponsorował nam nagrody. poprawiałatrakcyjnośc zjazdu (nie lubie intela i tak juz zostanie :)) No ale to tylko bardzo drobne szczegóły i brawa i piwo dla organizatora bo zlot wypadł bardzo zaje***cie to tak jak była mowa nastepny za tydzien tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 bylo naprawde niezle... tzn co ja gadam bylo wypasnie :D w rudym bibeczka niczego sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ps. na nastepny zjazd biore swoja puche nie ma bata!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 panowie laczmy sie a nie dzielmy :) bylo ekstra. ja przyjechalem z jedna torba a wrocilem z dwoma :) wiecej napisze jak sie wyspie. dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 zjazd byl naprawde wypasny i dotego mozna sie bylo niezle oblowic :P ps. obiad byl the best:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Zjazd git, ale najlepsi byli ci mistrzowie na bramce w rudym. Widziałem juz róznych kołków, ale tych przerastało nawet słowo "identyfikator" :D Jak nas z El Gato zapytali czy mamy PLAKETKI to prawie nam z wrazenia buty spadły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 toć wszyscy od lat wiedzą ze komputerowi maniacy to 120 kilowe koks-świnie z agresywnym nastawieniem :) smh - gdzie i kiedy bedzie mozna łyknąć fotki? (chce wersje uncensored :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 toć wszyscy od lat wiedzą ze komputerowi maniacy to 120 kilowe koks-świnie z agresywnym nastawieniem :) smh - gdzie i kiedy bedzie mozna łyknąć fotki? (chce wersje uncensored :D ) nie bedzie cenzury: wywale tylko fotki nie ostre :) beda jak dostane od ludzi cd sadze ze koniec tygodnia fotek jest lacznie okolo 3 Gb :D masakra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 nagral ktos moze wczoraj panorame o 22, bylismy tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 nagral ktos moze wczoraj panorame o 22, bylismy tam :) jest nagrane :D bedzie na serwie lada dzien jak i wszystko inne :D siedze sciagam fotki i obrabiam :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 odezwij sie do mnie na gg smh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 a tu wasz sponsor i jego choinkowa atrakcja :) a fe! jaki sie burdel zrobil w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 samhain => dzisiaj bede mial foty ze swojego aparatu to je gdzies uploadne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 jezeli zostawiałeś je dla goscia ktory je do Lapa wrzucał ( nie OGr) to chyba nie musisz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ja wrzucealem na kompa Power By Amd. mialem najwieksza karte pamieci na zlocie :) s-ata 120gb :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 jasne... fajnie wszystko.... tylko dlaczego znowu tak daleko?! moze jeszcze mi powiecie ze mam tam na piechte zasowac? ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 jasne... fajnie wszystko.... tylko dlaczego znowu tak daleko?! moze jeszcze mi powiecie ze mam tam na piechte zasowac? ;) :lol:Samhain jest z Gdańska -on organizował to wszytsko oczywiście z pomocą, ale to jego sprawka :wink: Zorganizujesz w Wa-wie to też przyjade, jak zresztą wiele osób. Nie mioej pretensji że daleko "zrób to sam" a będziesz miał najbliżej. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 jasne... fajnie wszystko.... tylko dlaczego znowu tak daleko?! moze jeszcze mi powiecie ze mam tam na piechte zasowac? ;) :lol: Ja jakos z Paranoikiem dojechalem z tej odleglej Warszawy :wink: A zajechalismy nawet dalej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Ja jakos z Paranoikiem dojechalem z tej odleglej Warszawy :wink: A zajechalismy nawet dalej :lol: :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...