Skocz do zawartości
samhain

Zaproszenie na 2 ogolnopolski zjazd o/c & moders

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi tez o Liska.

nie wierzles lisku ze damy rade tera ch..j ci w o...p stary... ludzie sie bawia i jest giara ... pozdro od MODED KMPZ LAMKO =]

Widze ze masz nawet problemy z pisaniem.

Dlaczego nie porazmawiales z Paranoikiem jak stal przed Toba????

no i to bylo tylko do liska nie do was, jakbys zapomnial to w wakacje tylko wy chcieliscie sie pogodzic bo liska ciagle "nie bylo", a o czym mialem rozmawiac z paranoikiem?? jakos nic nie potrzebowalem od niego.

A co do klawiatur to sproboj cos szybko napisac na nich w rudym kocie, sa strasznie twarde i klawisze maja zjechane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu nikt nie napisał ,że to ja byłam najfajniejszą atrakcją zjazdu :P hyhy :P

bo nie wiedzialem czy mozna, ale skoro sama sie dopytujesz to POTWIERDZAM ze bylas najfajniejsza atrakcja zjadu razem z kolezanka ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LD, tak wlasciwie to kiedys bedziemy musieli sie spotkac gdzies przy szklanicy dobrego piwa i obgadac kilka rzeczy, wszak mieszkamy o rzut beretem od siebie... :| Kilku rzeczy ktore maja miejsce od pewnego czasu po prostu nie potrafie zrozumiec mimo ze bardzo bym chcial... :?

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jaka orgaizacjcje ci chodzi, mozemy jutro o tym porozmawiac  :twisted:  :twisted:  jesli nie sii, tymczasem ide na piwko lolku

Widzę, że nawet czytać nie potrafisz. Pochwaliłem dobrą organizację. Przy piwku nie porozmawiamy bo po twoich wypowiedziach tymbardziej mi się odechciało w jakikolwiek sposób z tobą rozmawiać. Poza tym dlaczego mnie obrażasz na forum? Widziałeś mnie kilka razy w krewetce. Aż takim tchórzem jesteś żeby mi to powiedzieć prosto w twarz? A może się wstydzisz? Po prostu dziecinne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie wrocilem :)

zjazd uwazam za udany...

bardzo bym powiedzial :)

co do fotek, to czekam az wszystkie splyna (okolo 4 Gb !!!!) posortujemy, wywalimy ktore nie wyszly i beda dostepne :)

pozdrawiam i JUZ zapraszam na nastepny... :>

:!: :D :!:

"Damy Rade"

:!: :D :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super imprezka na prawde cool normalnie super tylko zaomniałem postawićpiwo organizatorowi :)

Trzeba takie imprezki robić czzesciej

mi brakowało tylko:

-brak konkursów z oc !! (wiem ze to nie wina organizatora, wiec nie do niego mam pretensje

-AMD

-stanowisk do pidpiecia kompa( w celu wymiany własnych doświadczen i prezentacji osiągnieć, zrzucania fotek itp.)

-troszeczke wiecej mniejsc siedzacych (czasami)

-udział w konkursach powinni brać tylko zarejestrowanie uczestnicy ob to co było przy konkursie z intelem to lekka paranoja (nie weim do końca czy oni nie byli zarejestrowani ale ich iwedza na temat komótwrów byłą 0wa)

-troche śmierdziało tsam intelem (jak dla mnie) ale dziekuje mu bardzo ze był na tyle dobry i zasponsorował nam nagrody. poprawiałatrakcyjnośc zjazdu (nie lubie intela i tak juz zostanie :))

No ale to tylko bardzo drobne szczegóły i brawa i piwo dla organizatora bo zlot wypadł bardzo zaje***cie

to tak jak była mowa nastepny za tydzien tak ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zjazd git, ale najlepsi byli ci mistrzowie na bramce w rudym. Widziałem juz róznych kołków, ale tych przerastało nawet słowo "identyfikator" :D Jak nas z El Gato zapytali czy mamy PLAKETKI to prawie nam z wrazenia buty spadły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

toć wszyscy od lat wiedzą ze komputerowi maniacy to 120 kilowe koks-świnie z agresywnym nastawieniem :)

smh - gdzie i kiedy bedzie mozna łyknąć fotki? (chce wersje uncensored :D )

nie bedzie cenzury: wywale tylko fotki nie ostre :)

beda jak dostane od ludzi cd sadze ze koniec tygodnia fotek jest lacznie okolo 3 Gb :D masakra :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne... fajnie wszystko.... tylko dlaczego znowu tak daleko?! moze jeszcze mi powiecie ze mam tam na piechte zasowac? ;) :lol:

Samhain jest z Gdańska -on organizował to wszytsko oczywiście z pomocą, ale to jego sprawka :wink:

Zorganizujesz w Wa-wie to też przyjade, jak zresztą wiele osób. Nie mioej pretensji że daleko "zrób to sam" a będziesz miał najbliżej.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi