Niemiec Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 odleglosc nie est przeszkoda - trzeba tylko chciec. na ten zlot mialem 2,5h pociagiem a na poprzedni 9,5h pociagiem i 2h busem wiec wystarczy TYLKO chciec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ja oczywiscie tez mam kilka fotek, niech ktos sie odezwie to jakos sie je przeniesie na ten server, gadu (4560150) mail (darcon13@wp.pl) ps. mam nadzieje ze sa jakies fotki jak skladam wodne bo nie mam zadnego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ja mam kupe fotek ze skladania wodneg poza swoimi fotkami, bo mi baterie zdechly jak byla moja kolej. poza tym mam filmy ze skladania WC przez pierwsze 2 osoby. nie wiem czemu ten kto je krecil nie nakrecil i mi :/ w nocy bede uplowadowal pliki na swojego serwa i potem zobacze jaka bedzie ich dystrybucja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ja mam jakies foty ze skladania WC, odezwij sie do mnie dojczmen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Sory Darcon za brak fotek ale zajęty byłem instuowaniem ciebie jak zajac II-ie miejsce w tym konkursie :D Zlocik udany na maxa, zwłaszcza że udało się nie wyjechać z pustymi rękoma ( lub jak kto woli ręcami :P ) Wielkie thx dla ekipy Overcooled oraz dla organizatorów. Czekam na nastepny zlot i tym razem wygram ten pieprz..y konkurs na obudowę k...a!!! Pozdro for all. Ps: A najlepsze był oczekiwanie na transport w niedziele. Dwie godziny łojenia bronów z papierowych torebek :) na skwerku obok Wielkiego Młyna. Ech czasami dobrze poczuć sie tak jak 10 lat temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Sory ze takie big ale juz nie mam mocy (jestem chory) zmieniac rozdziałki A oto i o wilkach mowa : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Hehe . Psy się do was nie doczepiły o te browary ?? no i maszyny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Hehe . Psy się do was nie doczepiły o te browary ?? no i maszyny ??ty większych problemow nie masz ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ty większych problemow nie masz ? :]Oj mam niestety .... no ale to nie jest topic w którym będziemy skupiać sie na moich problemach :wink: Po prostu spytałem się czy policja nie przyczepiła sie o maszyny. Do mnie się przyczepili jak wracałem od kumpla z maszyną pod pachą i zaczeli męczyć "skąd to mam" etc. Musiałem im pokazać fakture za kompa że to mój :lol: Ps. Przynajmniej podrzucili mnie na chate :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 naszczescie nie, jak sie pojawiali na widoku ( a byli praktycznie co 2 minuty) to szybciutko chowalismy pifko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 niebądzcie swinie i dajcie jakies foty / filmiki ze zjazdu? ; ) [ linki ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 niebądzcie swinie i dajcie jakies foty / filmiki ze zjazdu? ; ) [ linki ] beda juz sie pisza, na razie na oc-serwis jest relacja... niedlugo bedzie oficjalna relacja... juz polowa napisana... bedzie miala okolo 500 fotek wybranych z 2500!!! i kilka filmikow... be patient! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Masz i don't cry ;]] Fotki są w dużej części osobiste no i bez cenzury - of korz :D http://www.mod4.us/ogr/II_zlot_OC&MODERS.zip Plik ma 40 mb i fotki są 800x600. Ściągać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Wiedze ze wam sie nudzilo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Masz i don't cry ;]] Fotki są w dużej części osobiste no i bez cenzury - of korz :D http://www.mod4.us/ogr/II_zlot_OC&MODERS.zip Plik ma 40 mb i fotki są 800x600. Ściągać! ale miałęm brecht z was tylko OGR jakiś spokojny był :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Nie wiem. Mnie tam nie było. A spokojny pewnie był dlatego że to on robił zdjęcia ;]] Najlepsze są z chrupkami ;]] A jak chlają, to coś się OGr'owi łapa trzęsie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 http://lo2.olsztyn.pl/~niemiec/zdjecia_zjazd.rar 75mb foty w 200/1500 i 1024*768, zero cenzury, co napstrykalem to tam jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Hehe jak tak dalej pójdzie to uzbieram całą płytke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Masz i don't cry ;]] Fotki są w dużej części osobiste no i bez cenzury - of korz :D http://www.mod4.us/ogr/II_zlot_OC&MODERS.zip Plik ma 40 mb i fotki są 800x600. Ściągać! No "impreza" w pociągu ROX :D Ehhh stare czasy.... Muszę gdzieś wyciągnąć znajomych pociągiem :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Hehe jak tak dalej pójdzie to uzbieram całą płytke :wink: uzbierasz cala plytke, ale DVD, bo fot bylo ponad 4GB :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Hehe jak tak dalej pójdzie to uzbieram całą płytke :wink: uzbierasz cala plytke, ale DVD, bo fot bylo ponad 4GB :] 8O 8O Te zdjęcie które udostępniłeś w fajnej rozdzielczości są . Zwłaszcza fotki bloków WC :wink: Zawsze można przy takiej rozdzielczości skopiować jakiś wzór :wink: Ps. Ile dałeś za tego KODAKA CX4310 DIGITAL ??? Te fotki bloków to w macro były zobione ?? Pozdrawiam i dajcie więcej linków do fotek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 bloczki chyba byly robione z makro (nei pamietam szczerze, ale bylo blisko i sa ostrw wiec wnioskuje, ze bylo makro :) ) kodak kosztowal 600pln a zdjecia w 2000*1500 sa w sredniej jakosci, sie jeszcze karty nei dorobilem a 16mb to troche malo jak sie tlucze i tlucze te fotki :( bloczki to uriel 2 i jego kopia wykonana przez usera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ha hah hhah hah ha hah ha jak weseło zobaczys siebie na fotkach u kogs jak sobie odpoczywam na krzesełku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Będą jeszcze jakieś fotki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nei mam pojecia. co mialem to dalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Oficjalna relacja http://www.oc-serwis.pl/?page=articles&id=89&p=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 oficjalna relacja z pierwszego jak i drugiego zjazdu www.moders.zjazd.prv.pl juz zapraszam na 3 edycje w dniach 13-15 sierpnia 2004 roku w Gdansku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...