Dr.Crash Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Mam pytanie, czy ECS K7S6A obsługuje pamięci pc2100? Czy tylko tylko DDR333? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 przwaznie to plyty glowne sa kompatibilne w dol takze ECS powinna dzialac z DDR2100. Moja moze dzialac z ta pamiecia choc jest ma KT333 kosc. Zobacz sobie w BIOSe czy mozna przelaczyc albo idz na ECS strone i przeczytaj sobie specifikacje tej plyty. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 powinno byc kompatybilna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 stary z calym szacunkiem ale co z ciebie za informatyk 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 stary z calym szacunkiem ale co z ciebie za informatyk 8) sorki, ale ta niekompetencja wiedzy nie jest po stronie Dr. Jestem jego kuzynem i korzystając z jego nicka, staram sie rozwikłac nurtujące mnie problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 stary z calym szacunkiem ale co z ciebie za informatyk 8) sorki, ale ta niekompetencja wiedzy nie jest po stronie Dr. Jestem jego kuzynem i korzystając z jego nicka, staram sie rozwikłac nurtujące mnie problemy. a to jak tak to w porzadku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 I mam następny. Wstawiłem w tą płytkę athlona XP 1.6, ustawiłem 100/133, i dlaczego wyswietla mi czest. 1053? jak ustawić parametry biosu? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hteb Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ECS magią jest ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ufff, wreszcie działa jak powinno. Nie myślałem że to takie proste :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ECS magią jest ! :lol: magia ECS ?? jak się ustawia zegar fsb na 100 MHz zamiast 133 MHz to chyba normalne ze procek bedzie chodził wolniej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hteb Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ECS magią jest ! :lol: magia ECS ?? jak się ustawia zegar fsb na 100 MHz zamiast 133 MHz to chyba normalne ze procek bedzie chodził wolniej :lol: Kiedys mialem ECS'a i na wspomnienia mi sie wzielo... Magiczne w nim jest to ze teoretycznie nic nie mozna kompa na mim pogonic... Ustawic sie da ale O/C jest na nim żaden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 stary z calym szacunkiem ale co z ciebie za informatyk 8) sorki, ale ta niekompetencja wiedzy nie jest po stronie Dr. Jestem jego kuzynem i korzystając z jego nicka, staram sie rozwikłac nurtujące mnie problemy. To może weź i załóż własnego nicka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...