SuChyY Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Witam Powoli mnie ta karta zaczyna denerwowac. Jak ja kupilem to zainstalwoanie i zmuszenie do wmiare poprawnej pracy zajelo mi chyba ze 3 godziny, teraz po reinstalacji systemu nie mam sily ;) ani czasu. Wiec mam pytanko: Kto ma ta karte ? Jakich sterow uzywacie ? Jakiego oprogramowania ? Z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Witam Powoli mnie ta karta zaczyna denerwowac. Jak ja kupilem to zainstalwoanie i zmuszenie do wmiare poprawnej pracy zajelo mi chyba ze 3 godziny, teraz po reinstalacji systemu nie mam sily ;) ani czasu. Wiec mam pytanko: Kto ma ta karte ? Jakich sterow uzywacie ? Jakiego oprogramowania ? Z gory dzieki :) ja nie mam tek karty w domu ale ma ja moja lepsza polowa wiec conieco wiem o tej karcie :) karta jest zwalona konstrukcujnie bo jak probojesz ja przykrecic na srubki to jej tyl sie podnosi i wychodzi ze slotow pci przez co nie laczy, dlatego nie jest przykrecona, co do sterow i oprogramowania to sa w sumie standardowe dolaczone razem z karta choc na tych najnowszych ze strony prolinka tak jakby byl trochce lepszy obraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 na standardowych z cd to mi gubi klatki jak (na ok1000 20-50 zgubionych) na najnowszych dziala ekstra (jak nagrywalem szeregowca rayana ok 200000 klatek to z 50 zgubil bo mi miejsca na hdd zabraklo :) ) programik to standardowy mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0ses Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mialem ta karte.potwierdzam problem konstrukcyjny- nie dala sie jej przykrecic. chodzila spoko, przechwytywala tez spoko wiec zachecony jej dzialaniem kupilem pixelview xp, jak zmienialem sprzet. niestety sterowniki sa skiepszczone i nie moge ustawiac kodeka przy przechwytywaniu.i oczywiscie nie da sie defaultowo ustawic wlasnego przypozadkowania programow. pozatym spoko. dla tych co nie wiedza jak odblokowacie wlasne przypozadkowanie programow w plikach c:windowstsctv.ini i tsctvfm.ini zmienic Logical=1 ShowPhyicalNum=1 ShowPhyicalAll=1 jak to znacie to sorki. mam pytanie czy ktos ma pixelview xp i rozwiazal problem z przechwytywaniem? sterowniki/wpisy do .ini? dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 No nic, w takim razie chyba bede musial dzisiaj powalczyc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 zainstaloj najnowsze stery powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mialem ta karte.potwierdzam problem konstrukcyjny- nie dala sie jej przykrecic. chodzila spoko, przechwytywala tez spoko wiec zachecony jej dzialaniem kupilem pixelview xp, jak zmienialem sprzet. niestety sterowniki sa skiepszczone i nie moge ustawiac kodeka przy przechwytywaniu.i oczywiscie nie da sie defaultowo ustawic wlasnego przypozadkowania programow. pozatym spoko. dla tych co nie wiedza jak odblokowacie wlasne przypozadkowanie programow w plikach c:windowstsctv.ini i tsctvfm.ini zmienic Logical=1 ShowPhyicalNum=1 ShowPhyicalAll=1 jak to znacie to sorki. mam pytanie czy ktos ma pixelview xp i rozwiazal problem z przechwytywaniem? sterowniki/wpisy do .ini? dzieki za odp. Ja mam PixelView PlayTV Pak II. W oryginalnym sofcie(jest to problem oprogramowania , nie sterów) w konfiguracji przechwytywania nie wyswietla sie wogóle pole wyboru kodeka video. Za to nie ma problemu przy przechwytywaniu wykorzystując dowolny inny program np. virtualdub lub iuVCR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...