montymick Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Czy ktos ma juz takie cos zrobione??? bardzo prosze o pomoc. Czy konfig jest taki sam jak w przypadku neo z TP ?? Prosze o pilna odpowiedz na forum lub na GG 868220. Z gory wielkie dzieki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Możesz z łaski swojej: a) nie zakładać dwóch takich samych topiców (sieci i nix'y)? B) poszukać? konfiguruje się praktycznie tak samo. Dostajesz ostrzeżenie. Post z nix'ów zostanie skasowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 zalozylem ten sam post rowniez w nix'ach poniewaz nie wiedzialem gdzie go wrzucic. sprawa tyczy sie i linuxa i sieci, czyz nie ??? a ....i dzieki za ostrzezenie :-) rece mi tak drza !!!!!!! nie mozna bylo odpisac ze to sie robi tak samo... i nic wiecej?? czy ja popelnilem jakies przestepstwo czy co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Złamałeś regulamin. Jeśli twoje pytanie dotyczy kilku działów to i tak zakłada się tylko w jednym. Nie można było odpisać. Może byś się nauczył szukania i sam popróbował zanim przylecisz z płaczem na forum. Kolejny użytkownik wykazujący postawę roszczeniową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 naprawde nie zrobilem tego swiadomie (zlamanie regulaminu) a propos szukania to wyobraz sobie ze ...szukalem ale nie znalazlem konfiguracji freesco na lacze z dialogu. jest oczywiscie cala masa opisow konfigu na neo z TP (ciekawe dlaczego nie jest 1 topic i to najlepiej przyklejony??) a ze to sie tak samo konfiguruje to dopiero ty mi napisales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 a i jeszcze jedno. niedawno czytalem ze koniec z postami typu "patrz bylo" lub "bylo szukaj" i jak ktos wie to pisze konkret lub (jesli zna) to pisze linka do konkretnego postu. nie mam tu zadnych pretensji do nikogo ale to by bylo prostsze i bardziej .... mile i urzyteczne ?? jak myslisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 jak chodzi ten adsl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...