Skocz do zawartości
shade

'zniknely' mi dane z cdr po dograniu sesji

Rekomendowane odpowiedzi

mam nadzieje ze ten dzial bedize dobry

szukam jakiegos programu ktory odczyta poprzednie sesje z plyty cdr

wszystko zaczelo sie od tego ze pomylilem sobie napedy i w nagrywarce byla plyta z mp3 a czysta plytke wsadzilem do cd-roma ;]

mialem do nagrania obraz (program narzedziowy na bootujaca plytke) dalem record i.. uswiadomilem sobie swoj blad, stwiedzilem ze i tak zaraz wywali info ze nie da sie nagrac, zmien medium lub cos w tym stylu ale nie.. poszlo, nagralo ale teraz nie widze tych mp3 zamiast nich mam 2 pliki tego programu

mam jakasz szanse na odzyskanie muzy ?? bo przeciez ona tam jest ;p

nero pokazuje mi cos takiego :

[-] Multisession cd-rom

[-]Session 01 [660mb]

track 01 xxxxxxxxxxxxxxx ISO 9660/Joliet (mode1)

[-]Session 02 [5mb]

track 02 xxxxxxxxxxxxxxxx ISO 9660/bootable (mode1)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie "zamknales" CD'ka tylko 2 sesje to nagraj 3 sesje do ktorej zaimportujesz ta 1 "niewidzialna" - nawet "glupi" Easy CD Creator to potrafi (w zakladce Dysk robisz import sesion albo recovery - juz nie pamietam dokladnie ale w Helpie do niego powinno byc napisane)

jak "zamknales" CD'ka to ISObuster powinien byc roziwazaniem - wypakujesz cala 1 sesje na twardziela i jeszcze raz sobie nagrasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za pomoc udalo sie ;]

w nero probowalem znalezc cos w stylu import session i trafilem na opcje 'extras'->'save tracks' no i jakos odzyskalem muze.. a cd zostal zamkniety przy poprzednim dogrywaniu

dziwie sie tylko ze wczesniej na to nie wpadlem ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi