shade Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 mam nadzieje ze ten dzial bedize dobry szukam jakiegos programu ktory odczyta poprzednie sesje z plyty cdr wszystko zaczelo sie od tego ze pomylilem sobie napedy i w nagrywarce byla plyta z mp3 a czysta plytke wsadzilem do cd-roma ;] mialem do nagrania obraz (program narzedziowy na bootujaca plytke) dalem record i.. uswiadomilem sobie swoj blad, stwiedzilem ze i tak zaraz wywali info ze nie da sie nagrac, zmien medium lub cos w tym stylu ale nie.. poszlo, nagralo ale teraz nie widze tych mp3 zamiast nich mam 2 pliki tego programu mam jakasz szanse na odzyskanie muzy ?? bo przeciez ona tam jest ;p nero pokazuje mi cos takiego : [-] Multisession cd-rom [-]Session 01 [660mb] track 01 xxxxxxxxxxxxxxx ISO 9660/Joliet (mode1) [-]Session 02 [5mb] track 02 xxxxxxxxxxxxxxxx ISO 9660/bootable (mode1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Zamknales CD? Jezeli nie, to moze byc jakas mozliwosc... w ktoryms z pakietow, chyba WinOnCD jest jakis program do tego celu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 jak nie "zamknales" CD'ka tylko 2 sesje to nagraj 3 sesje do ktorej zaimportujesz ta 1 "niewidzialna" - nawet "glupi" Easy CD Creator to potrafi (w zakladce Dysk robisz import sesion albo recovery - juz nie pamietam dokladnie ale w Helpie do niego powinno byc napisane) jak "zamknales" CD'ka to ISObuster powinien byc roziwazaniem - wypakujesz cala 1 sesje na twardziela i jeszcze raz sobie nagrasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 dzieki za pomoc udalo sie ;] w nero probowalem znalezc cos w stylu import session i trafilem na opcje 'extras'->'save tracks' no i jakos odzyskalem muze.. a cd zostal zamkniety przy poprzednim dogrywaniu dziwie sie tylko ze wczesniej na to nie wpadlem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...