OBcY Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Moja buda: :) Wiecej fotek na www.obcy.z.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Hmm co to za model? Bo ta gorna czesc przedniego panelu to raczej nie jest ze zwyklego Dragona? Napisz cos o malowaniu. Ogolnie schludnie i ciekawy wzor okienka... Troche za duzo lampek jak dla mnie, no ale o gustach sie nie dyskutuje:) Zreszta ida swieta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Calkiem fajna obudowa. Podoba mi sie wzor okienka. Podswietlona tez calkiem,calkiem :) Fajny efekt daja te dziurki z boku. Teraz sie pochwal czym ta obudowe malowales? bo kolor mi sie podaba. I jak czyma sie lakier na plastikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 No no bardzo mi sie podoba :D Orginalny kształt okna i dobrze dobrane podswietlenie. Bardzo fajnie ci wyszlo malowanie napedow - czym malowales :?: Zasilka piekna 8O Mozesz podac jakis namiar wg czego sie wzorowales :?: Aha przydaly by sie fotki wnetrza :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 buda pikna :D spoko kształt okna , widze ze rheobus taki jak moj :wink: zasilka the best :D dwukolorowe podswietlenie niezle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 podswietlanie cool zasilka rox ;) ksztalt okna mi sie nie podoba, wyglada na nieprzemyslany , wyglada troche jak znaczek batmana :D ale ogolnie spox ;) GJ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 fajne a zwłaszcza zasiłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Malowałem farbami akrylowymi firmy Motip. Na plastiku sie swietnie trzyma ten lakier. To jest normalny Dragon tylko wersja bez klapki. -> www.chieftec.pl Okno jest starsznie dokladnie przemyslane ;-). Wnetrze pofotografuje jak znajde czas. Mozesz podac jakis namiar wg czego sie wzorowales Ale nie wiem o co chodzi? ;-) O bude czy o kolory, czy co..? :P http://angrenost.org/~smerf/obcy/blackbox/ <-Jak robilem zasilacz :-) Dzieki za opinie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Niebieski kolorek swietnie pasuje ze srebrna obudowa... buda ma taki mrozny charakter... natomiast ten czerwowy strasznie psuje caly efekt... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Dlaczego "Queen"? Z czystej ciekawości pytam. Szkoda, żeś nie pochlastał tej blaszki tak, coby zakryła ten poprzeczny patyk wzmacniający konstrukcję. Te cztery srebrne sutki na frontowej elewacji bardzo smerfastyczne, pożądam takich i pragnę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 no mi tez sie podoba, a ten zasilacz to normalnie rulezik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 "Queen" dlatego, ze ja jestem OBcY, a to jest moja krolowa =), taki maniakalny nawyk nazywania wszystkiego z Alienow :P. BTW. Widzieliscie "Osmy pasazer Nostromo" - wersje rezyserska? Jesli nie to polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...