mateo Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 po przestawieniu w biosie magistrali na 150/150 wszystko zaczyna sie dobrze wyswietla mi go przy uruchamianiu jako 1900+ dopiero przy z blizaniu sie ( mam system xp )do logowania wyskakuje mi ze mam cos nie tak w windows/system32 jakis blad czy co probowalem wszystkiego doszedlem do reinstalki systemu ale nic mi to nie dalo jezeli ktos moze pomoc to blagam o pomoc jezeli jest jakis inny sposob na podkrecenie to prosze o rade . z gory dziekuje i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Albo zaniskie napiecie dla proca, albo co bardziej pewnie to kres mozliwosci twoich pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Albo zaniskie napiecie dla proca, albo co bardziej pewnie to kres mozliwosci twoich pamieci. raczej to drugie , a zeby cie jescze bardziej pocieszyc to ci powiem ze w takim ukladzie reimnstalka windy byla zupelnie niepotrzebna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 mam pytanko jakich pamieci bo jezeli chodzi o ram to mam jej 512 ddr , a jezeli ktos moze cos powiedziec jak podkrecic to napiecie to bardzo prosze .a moze jest jakis zaczarowany programik to prosze o podpowiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 niewazne ile jej masz, wazne jakiej firmy, a jak chcesz pokrecic to podnies im napiecie do 2.6 lub 2.7, jesli to wytrzymaja oczywiscie, ale musisz miec plyte ktora supportuje overvoltage ramow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...