Skocz do zawartości
B3T0N

OBUDOWA LOL !!!! HEaEHAeAHEaHEaEH !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Buda jak buda, ale ja się dziwię temu komus KTO TO KUPIŁ? To musiał być dopiero LOLek. Chyba, że ktoś kompletnie nie znał sie na tym jak wygląda obudowa. Mimo to chyba nawet zwykły człowiek doszedłby, że coś tu nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buda jak buda, ale ja się dziwię temu komus KTO TO KUPIŁ? To musiał być dopiero LOLek. Chyba, że ktoś kompletnie nie znał sie na tym jak wygląda obudowa. Mimo to chyba nawet zwykły człowiek doszedłby, że coś tu nie tak.

No chyba że komputera na oczy nigdy nie widział :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: odzew jest...

Ostatnia aktualizacja: 22:05 

Ja jej będe dalej bronił  moim zdaniem niema co sie smiac buda jest doskonała do postawienia na biurko, napędy na dole wiec niema co sięgac wyzej nad poziom biurka wiekszosc kabelków tez na dole, wygląd tez front_panelu też niezły 

więc reasumując można ten pomysł uznac za jak najbardziej praktyczny i na miejscu

buda przy rozmontowywaniu straaaaaszna - porysowala sie zdeka na "gorze" - do (_|_) z takim rozwiazaniem

wyglad front panelu ochydny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: odzew jest...

Ostatnia aktualizacja: 22:05 

Ja jej będe dalej bronił  moim zdaniem niema co sie smiac buda jest doskonała do postawienia na biurko, napędy na dole wiec niema co sięgac wyzej nad poziom biurka wiekszosc kabelków tez na dole, wygląd tez front_panelu też niezły 

więc reasumując można ten pomysł uznac za jak najbardziej praktyczny i na miejscu

buda przy rozmontowywaniu straaaaaszna - porysowala sie zdeka na "gorze" - do (_|_) z takim rozwiazaniem

wyglad front panelu ochydny

okej, ale masz oceniac jej funkcjonalnosc a nie stan i wyglad :| IMO Darcon jakas tam racje ma i rzeczywiscie stawiajac ja na biurku jest wieksza dostepnosc do cd i dvd itp... z pozycji siedzacej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL :D:D:D

... takie budy to dopiero rewolucja na rynku by była... No bo przychodzisz sobie do sklepu i prosisz o bude do kompa a sprzedawca na to: Standard (np.) ATX czy ATX 360 ;) LOL i już!!!!

A co do funkcjonalności, to ja nie mógłbym zmieć obubowy 360 ;) nie wiedziałbym jak tam i w którą stronę HDD czy CD podłączyć ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do funkcjonalności, to ja nie mógłbym zmieć obubowy 360 ;) nie wiedziałbym jak tam i w którą stronę HDD czy CD podłączyć ;P

jak to jak - narmalnie tak jak ci bedzie pasoowało hdd naklejka do góry a cd tak zebys mógł jeszcze cos tam do niego wpechnąć - jak dlamnie proste :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez jaj u kumpla w komputerowym 3 dni temu byla podobna obudowa, tez do gory nogami, nazywala sie chyba PROMENADA (albo cos z ta koncowka) i do tego miala wbudowane glosniki buauhauhauhaahuauh też piałem ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do funkcjonalności, to ja nie mógłbym zmieć obubowy 360 ;)

chyba nie mowisz o kacie obrotu... :D

Bo jakbys obrocil bude o 360 stopni to wyszlo by na to samo! jak juz to 180*....

hehe no offence! :wink: ale tak jakos zauwazylem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, musze przyznac ze widzialem juz takie budy nie raz (moich dwoch znajomków ma "odwrócone " budy). Nie rozumiem tylko dlaczego to Was tak dziwi bo przeciez ten pomysl ma juz duuuzo lat. To mniej wiecej tak jak by zobaczyc desktop'a i sie zbijac, ze : "Patrzcie , patrzcie jaka śmieszna obudowa... prawie taka jak normalna tylko ze lezy!!!" not LOL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi