finalcell Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 a pomysleliście że my możemy mieć odwrotnie a oni dobrze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 a pomysleliście że my możemy mieć odwrotnie a oni dobrze ?buhahahahahhahahaha... dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 a pomysleliście że my możemy mieć odwrotnie a oni dobrze ? o tym nie pomyslalem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 po prostu LOL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Buda jak buda, ale ja się dziwię temu komus KTO TO KUPIŁ? To musiał być dopiero LOLek. Chyba, że ktoś kompletnie nie znał sie na tym jak wygląda obudowa. Mimo to chyba nawet zwykły człowiek doszedłby, że coś tu nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichom Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Buda jak buda, ale ja się dziwię temu komus KTO TO KUPIŁ? To musiał być dopiero LOLek. Chyba, że ktoś kompletnie nie znał sie na tym jak wygląda obudowa. Mimo to chyba nawet zwykły człowiek doszedłby, że coś tu nie tak.No chyba że komputera na oczy nigdy nie widział :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 halo- czemu niema odzewu na mój post na pierwszej stronie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :lol: odzew jest... Ostatnia aktualizacja: 22:05 Ja jej będe dalej bronił moim zdaniem niema co sie smiac buda jest doskonała do postawienia na biurko, napędy na dole wiec niema co sięgac wyzej nad poziom biurka wiekszosc kabelków tez na dole, wygląd tez front_panelu też niezły więc reasumując można ten pomysł uznac za jak najbardziej praktyczny i na miejscu buda przy rozmontowywaniu straaaaaszna - porysowala sie zdeka na "gorze" - do (_|_) z takim rozwiazaniem wyglad front panelu ochydny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :lol: odzew jest... Ostatnia aktualizacja: 22:05 Ja jej będe dalej bronił moim zdaniem niema co sie smiac buda jest doskonała do postawienia na biurko, napędy na dole wiec niema co sięgac wyzej nad poziom biurka wiekszosc kabelków tez na dole, wygląd tez front_panelu też niezły więc reasumując można ten pomysł uznac za jak najbardziej praktyczny i na miejscu buda przy rozmontowywaniu straaaaaszna - porysowala sie zdeka na "gorze" - do (_|_) z takim rozwiazaniem wyglad front panelu ochydny okej, ale masz oceniac jej funkcjonalnosc a nie stan i wyglad :| IMO Darcon jakas tam racje ma i rzeczywiscie stawiajac ja na biurku jest wieksza dostepnosc do cd i dvd itp... z pozycji siedzacej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 LOL :D:D:D ... takie budy to dopiero rewolucja na rynku by była... No bo przychodzisz sobie do sklepu i prosisz o bude do kompa a sprzedawca na to: Standard (np.) ATX czy ATX 360 ;) LOL i już!!!! A co do funkcjonalności, to ja nie mógłbym zmieć obubowy 360 ;) nie wiedziałbym jak tam i w którą stronę HDD czy CD podłączyć ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 A co do funkcjonalności, to ja nie mógłbym zmieć obubowy 360 ;) nie wiedziałbym jak tam i w którą stronę HDD czy CD podłączyć ;P jak to jak - narmalnie tak jak ci bedzie pasoowało hdd naklejka do góry a cd tak zebys mógł jeszcze cos tam do niego wpechnąć - jak dlamnie proste :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 bez jaj u kumpla w komputerowym 3 dni temu byla podobna obudowa, tez do gory nogami, nazywala sie chyba PROMENADA (albo cos z ta koncowka) i do tego miala wbudowane glosniki buauhauhauhaahuauh też piałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 A co do funkcjonalności, to ja nie mógłbym zmieć obubowy 360 ;) chyba nie mowisz o kacie obrotu... :D Bo jakbys obrocil bude o 360 stopni to wyszlo by na to samo! jak juz to 180*.... hehe no offence! :wink: ale tak jakos zauwazylem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 hmmm, musze przyznac ze widzialem juz takie budy nie raz (moich dwoch znajomków ma "odwrócone " budy). Nie rozumiem tylko dlaczego to Was tak dziwi bo przeciez ten pomysl ma juz duuuzo lat. To mniej wiecej tak jak by zobaczyc desktop'a i sie zbijac, ze : "Patrzcie , patrzcie jaka śmieszna obudowa... prawie taka jak normalna tylko ze lezy!!!" not LOL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Właściwe obudowa w obu pozycjach wyglada okrutnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...