Skocz do zawartości
qbass

Winrar>>problem z rozpakowaniem + <TECHNO LINKS>

Rekomendowane odpowiedzi

Sciagnolem sobie spakowany liveset. Gdy chce go rozpakowac pisze ze jest uszkodzony. Biore przycisk napraw. naprwia mi ten plik. Przy ponowym rozpakowaniu naprawionego juz pliku wpisuje nalezyne haslo. Zaczyna mi rozpakowaywac, ale gdzies e 30% wyskakuje cos takiego:

:arrow: ! C:rebuilt.02-Armin_van_Buuren_-_Live_at_IDT_Radio_(ASOT_125)-27-11-2003-4CHOON.zip: Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku 02-Armin_van_Buuren_-_Live_at_IDT_Radio_(ASOT_125)-27-11-2003-4CHOON.mp3 (niewłaściwe hasło?)

:arrow: Da sie cos z tym zrobic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Nie wierze w opcje REPAIR, bo kiedykolwiek byla potrzebna - nigy nie pomogla.

Naprawiony plik ma blad CRC i chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie sciagniecie go na nowo :evil:

2 raz juz to sciagam i to samo wyskakuje. :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Na bank wklepales zle haslo :idea:

Gdyby haslo bylo zle wpisane, blad wyskoczylby na samym poczatku i nie rozpoczelo by sie rozpakowywanie.

Cytat

2 raz juz to sciagam i to samo wyskakuje.

Byc moze juz na serwerze plik jest uszkodzony, lub uzytkownicy posiadaja uszkodzone kopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Sciagnolem sobie spakowany liveset. Gdy chce go rozpakowac pisze ze jest uszkodzony. Biore przycisk napraw. naprwia mi ten plik. Przy ponowym rozpakowaniu naprawionego juz pliku wpisuje nalezyne haslo. Zaczyna mi rozpakowaywac, ale gdzies e 30% wyskakuje cos takiego:

:arrow: !   C:rebuilt.02-Armin_van_Buuren_-_Live_at_IDT_Radio_(ASOT_125)-27-11-2003-4CHOON.zip: Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku 02-Armin_van_Buuren_-_Live_at_IDT_Radio_(ASOT_125)-27-11-2003-4CHOON.mp3 (niewłaściwe hasło?)

:arrow:  Da sie cos z tym zrobic?

Yo

Ja tez czesto tak mam ( zwlaszcza gdy rozpakowuje podzielony rar)

Gdy wyskoczy mi taki blad instaluje winrara od nowa (tylko wywal wsztystkie pliki) i blad juz nie wyskakuje :D

Narka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

sciagam z tad :arrow: http://www.ukta.tk/

przeinstalowanie win rara nic nie pomoglo, win zip tez cos takiego wywala

Yo

Jesli juz nic nie pomaga to:

"Rozpakowywany plik jest uszkodzony z powodu uszkodzeń w archiwum lub problemów ze sprzętem. Jeśli archiwum jest uszkodzone, lecz posiada dane naprawcze, możesz spróbować je naprawić, w przeciwnym wypadku nie ma możliwości odtworzenia uszkodzonych danych. Miej na uwadze, że w przypadku ciągłego archiwum wszystkie pliki znajdujące się za uszkodzonym plikiem zostaną utracone".

Cytat z pomocy WinRara:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

turzol:01-Armin_van_Buuren_-_Live_at_IDT_Radio_(ASOT_125)-27-11-2003-4CHOON.mp3, to mi tez dobrze rozpakowalo ale wes odpal 02 non stop on the mix

>>sciagam to juz 4 raz jesli znowu bedzie uszkodzony to sie wkrze :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zaczynamy:

:arrow:www.hottrance.com < zarejestruj sie a potem bedziesz mial dostep do 48 livestow

:arrow: http://trance.ebserver.org/ < kilka setów !!Uwaga kazdy wazy po 140Mgb!! Polecam

:arrow: www.djmxes2k.com sporo setow podzielonych na kawalki

:arrow: www.pisabosta.tk fajna strona z dence, techno, disco, mozna sciagnac tez cale albumy , wszystko w formacie ogg

:arrow: http://www.tranceaddict.com/ fajna strona z live setami, i singlami <tylko trance>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi