virtuomaniak Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Nie wiem albo moze wam sie uda jako tako to rozczytac, niestety nie posiadam nic innego aby zrobic zdjecia :( Pojawia mi sie blad jak biore loguje sie , wpisauje haslo i biore startx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Nie masz skonfigurowanych x-sow albo masz zle skonfigurowane co na to samo wychodzi. Sprobuj # xf86config I ustaw wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ustawialem wszystko, myche klawiature itd ale nadal to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 A dobrze zapisujesz? Mandrake korzysta z XF86Config-4, a xf86config zapisuje domyslnie do XF86Config Oba pliki sa w /etc/X11 Sprawdz to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 szczerze mowiac nie wiem o co Ci chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 jakims cudem odpalilem linuxa :) A mozesz mi powiedziec jak zainstalowac neostrade itd. Wogole ustawilem dziwnie te cale menu, bo mam tylko 3 kwardaciki po prawej, a ja chce aby przypoinalo windows :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Co do zdjec to masz niepoprawny modeline ustawiony lub zle skonfigurowana sekcje monitor. Co do reszty i czegokolwiek, to zajrzyj laskawie na www.linux.pl - mozna tam wiele odpowiedzi znalezc. O konfiguracji X Window bylo wieeeele razy, uzyj Szukaj, jest tam jedna z moich odpowiedzi, gdzie podalem adres do paru ciekawych stron o konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 A tak w ogole to cos z czasem jest nie tak, bo u mnie 23:16 aktualnie a post poprzedni juz na jutro datowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...