Jodlasty Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 no nie dokładnie moje tylko mojego kumpla którego zaraziłem WC. Przyszedł zobaczył i zapragnął mieć to samo hehe kilka lekcji i wykładów na temat chłodzenia wodnego zaowocowało takim zestawem. Szczegóły na filmie Z braku miejsca na moim serverze umieściłem trochę gorsza jakość orginał zajmuje 110MB. Chyba i ja nakręcę swoja wersje i wszyscy zobaczą ja się dziury w ścianie wierci ;) to miłego oglądania życzę FILM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Transfer ~ 1 KB/s, moze jednak opowiesz w skrocie co jest na tym filmie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Transfer ~ 1 KB/s, moze jednak opowiesz w skrocie co jest na tym filmie? Telekomunikacja jest jednak beznadziejna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 to może FTP 80.55.43.18 WODNE 2222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 A moze jednak poprostu fotki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 takze proponuje abyś umiescił fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 fotki to chyba juz tylko moj kumpel ja takowych nie posiadam z FTP własnie dwóch forumowiczów konczy sciagac wiec zapraszam do sicagania kumpel fajny film zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 hmmmm...a moze nie fotki tylko jednak film bo fotki juz sa wszedzie. Tak może coś innego niż wszędzie :-) Nie wiem jak tam Jodlasty (witam Marcinie :-) ) skompresil to bo moja kompresja była taka aby jak najmniej straciło to na jakości. Ogólnie chyba warto pooglądać i trochę cierpliwości zmarnować na ściągnięcie tego. PS. Oczywiście wszystko wiem, że dużo i transfer nijaki, ale co zrobić...life is brutal :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 z YOKIEM zrobilismy troche odchudzoną wersje :) 39MB mam nadzieje ze dobra wyszla bo YOKO był juz po kilku piwach ;) robimy 2 film nie ma bata bedzie lepszy transfer jak ludki z mojej sieci pójda spać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 robimy film ? :-) spoko....jest hasło....jestem i ja do dyspozycji...nie ma sprawy..chęci są...WC jest....sprzęt do pracy jest....na co czekamy ??? :-) Gdzie, kiedy...czas i miejsce i robimy :-) :-) :-) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...