Xavierx Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mam płytę MSI K7N2 Delta ILSR ,chcę założyć sobie coolerka ZALMAN 7000A Cu czy ten wiatraczek będzie pasował do mojej płytki,gorąco proszę o poradę. Z góry wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mam płytę MSI K7N2 Delta ILSR ,chcę założyć sobie coolerka ZALMAN 7000A Cu czy ten wiatraczek będzie pasował do mojej płytki,gorąco proszę o poradę... jezeli masz duze zdolnosci manualne :arrow: potrafisz sobie poradzic z brakiem otoworow kolo Socketa na plycie to tak :!: ale takzasadniczo i bez kombinowania to nie :!: muslabys kombinowac tak jak tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=44918 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek86 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 niestety ZALMAN 7000A nie da się zamontować na tą płytę. Jak by co to na stronie zalmana jest lista płyt na które da się zamontować ten cooler. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...