ModdingKing Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 moje pytanie którą wybrać do wc bo juz sam nie wiem prosze o podpowiedzi mam je obie w domku tylko nie wiem z której robić nowe wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Proponuje wybrac jedna z dwoch ;) a na powaznie jak masz je obie sprawdz ktora jest cichsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 aquaszut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 obie sa bardzo ciche :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Jesli masz juz jakis element WC, chocby nawet waz, to podlacz je i sprawdz jakie maja przeplywy przy np. 1m lub 2 metrach weza. Wez ta z lepszym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 zrob test , ktora szybciej napelni miske / wiadro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 zrob test , ktora szybciej napelni miske / wiadro :wink: o i to jest dobre jutro test 15l wody będą przepompowywać :D zdam relacje która była lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 a weż je szeregowo połącz jak morphling z dwoma maxijetami zrobił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ten aqua jet sie u mnie bardzo dobrze spisywal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...