arthi Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Panowie... osla laczka to osla laczka, wiec moze teraz o telefonach:) Mam taka sprawe, wiem ze jest mozliwosc sciagniecia sim-locka z telefonow nokia po wpisaniu kodu, czy ktos wie cos wiecej, jak to wyglada, ewentualnie gdzie moge sobie o tym poczytac! Telefon to N3210! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Dla tego tel. nie ma takiej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 www.forum.techtronic.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Dla tego tel. nie ma takiej możliwości.wlasnie,kod mozna wpisac tylko w nowszych nokiach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 dzieki za szybka odpowiedz! w takim razie jutro do serwisu! Nie wiecie ile moze kosztowac sciagniecie sim-lock'a, zeby koles nie zaspiewal za duzo, tak mysle 30-50zl maksymalnie...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 nom jedynie kabelek :D kod to tylko z kolorowcem w nokiach ale wyjatki to 3510 6310i no mozejeszcze cos ale ja wiem o tych tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ja mam mbus'a i sciagalem daaaawno daaaawno temu z tych telefonikow za 10zeta tak by sie kabelek zwrocil to nie jest nowy telefon ;) wiec pochodz i sie popytaj bo ja nie dalbym za ta operacje wiecej jak 10zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 nom wiecej niz 10 nie powinien brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Dokladnie wiecej niz 10 to byloby zlodziejstwo, ja osobiscie za browca wgralbym od razu nowy soft (sim lock przy tym tez idzie w niepamiec ;-) polskie t9 i jeszcze pare bajerow:)l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ehhhh lubie jak sie ludzie znaja .... mozna zdjac simlocka w dct3 po kodzie i to nie mit ale te kalkulatory sa cieko dostepne a gwarantuje tobie ze takowe sa ... swego czasu byl taki jeden na sprzedaz ...... a swoja droga to ciebie ratuje tylko m-bus i nokia tool by rolis albo knok .... jak cos to na www.gsmnetsimlock.boo.pl masz wszystko rozpisane co i jak :) ------------- update ------------ manial ja ci moge za 10 zl sciagnac .... tylko mi teelfon przyslij ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 A Siemens C55 ? Da rade sciagnac jakims kodem ? Kabelek mam, ale zadnego softu dzialajacego nie moglem znalezc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 A Siemens C55 ? Da rade sciagnac jakims kodem ? Kabelek mam, ale zadnego softu dzialajacego nie moglem znalezc... http://www.forum.techtronic.pl/Troszke wlasnej inwencji, nie wszystko na tacy :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 :D ok, poszukam jeszcze raz... :/ UPDATE: Jakby to powiedziec..link nie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 :D ok, poszukam jeszcze raz... :/ UPDATE: Jakby to powiedziec..link nie dziala :/ taa.... bez www i wszystko jest ok! http://forum.techtronic.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...