Skocz do zawartości
Mrozik

Mycha mod!

Rekomendowane odpowiedzi

piłkę włoskową możesz kupić w castoramie i wszystkich innych sklepach budowlano narzędziowych - nazywają to też "laubzega" jakieś 10zł za ok 15sztuk - ja kupiłem do drewna bo równie dobrze tnie drewno co plastik i alu.

Do tego potrzebował będziesz jeszcze oprawke - koszt nie wiem ile - ja już miałem - ale cała inwestycja się opłaca - taka piłka to laser w twoich rękach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

633 to znaczy tylko tyle, że mój procek ma tyle mhz :)

To jest po prostu mod-moda a to wszystko to jest taka nowa moda

ehhehehe... nawet nie czuje kiedy rymuje :lol: ale fajne fajne, moze jeszcze cos tam wsadzisz :) buahahahah moze regulator glosnosci do glosnikow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie był by głupi pomysł z tym regulatorem

tylko dajcie mi schemacik jakiś jak to zrobić bo ja z elektroniką mam niewiele wspólnego

A myślałem jeszcze o chłodzeniu i podgrzewaniu myszki - prędzej o podgrzewaniu tylko potrzebny jest jakiś termoelement co na 5v chodzi - też coś poradźcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie był by głupi pomysł z tym regulatorem

tylko dajcie mi schemacik jakiś jak to zrobić bo ja z elektroniką mam niewiele wspólnego

A myślałem jeszcze o chłodzeniu i podgrzewaniu myszki - prędzej o podgrzewaniu tylko potrzebny jest jakiś termoelement co na 5v chodzi - też coś poradźcie

chyba musial bys dodatkowy kabel do myszki podpiac, no bo jak inaczej tam sygnal audio podprowadzic :?: ale powodzenia :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet niezly ten wyswietlacz segmentowy w myszce :D

Choc raczej sklonny bym byl powiedziec, ze jak dales ta siatke to lepiej by wygladalo jakies podswietlenie diodowe. Lub zostawic wyswietlacz a pozbyc sie siatki.

A zreszta jesli Ci sie tak podoba to moze byc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi