Mrozik Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mod mojej myszki - 1h roboty i tylko podświetlenie zostało do zrobienia. Niedługo ukaże się na mojej stronce tutek o moddowaniu myszek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Heh widze ze myszke modowales tym samym wzorem co bude :) Fajnie to wyszlo :D Czym wypelniles ta dziure? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Dziura jest wypełniona taką siatką z rombów i pomalowana na niebiesko do tego w piątek będę malował myche i klawiature na czerwony+lakier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Jesli to siatka to ciekawie moze wygladac podswietlenie :D Choc z drugiej strony to mycha sie bedzie troche kurzyla w srodku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ja proponuje wyciac dokladniei taki sam kawalek z plexi i wlozyc go na ta siatke :) i jakos przykleic i bedzie GIT, no ale i tak mod jest ciekawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 plexi właśnie przyklejam pod siatką. właściwie nie jest to plexi ale kawałek butelki od napoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 plexi właśnie przyklejam pod siatką. właściwie nie jest to plexi ale kawałek butelki od napoju:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Tutorial o modowaniu myszki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ladnie ladnie :D mozesz mi tylko powiedziec gdzie mozna qpic we wrocu ta pilke wloskowa/wlosnicowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 piłkę włoskową możesz kupić w castoramie i wszystkich innych sklepach budowlano narzędziowych - nazywają to też "laubzega" jakieś 10zł za ok 15sztuk - ja kupiłem do drewna bo równie dobrze tnie drewno co plastik i alu. Do tego potrzebował będziesz jeszcze oprawke - koszt nie wiem ile - ja już miałem - ale cała inwestycja się opłaca - taka piłka to laser w twoich rękach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 heheheh... :D webcam rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Tak w ogóle to jak ktoś zmoduje jeszcze myche to niech wrzuci tu fotke będzie nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 qrde ja nie moge zrobic takiego moda :((( mam mx500 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Hej wrombał bym jeszcze jedną diodę do tej mychy ale nie wiem jaki jest rozkład napięś w kabelku ps/2 kiedyś gdzieś widziałem to a teraz nie moge znaleźć - help me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja pamietam tylko że kabelek 2 to masa kabelek 5 to napiecie +5VDC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja pamietam tylko że kabelek 2 to masa kabelek 5 to napiecie +5VDC Kabelki liczymy od tej czarnej wypustki we wtyczce. jak masz ja u dołu to liczysz w przciwną strone co ruch wskazówek zegara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 dzięki za namiary na napięcie w myszce how about this? ^^^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 fajnie wyglada :D Tylko co to ma znaczec te 633 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 heh moze godzine??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 633 to znaczy tylko tyle, że mój procek ma tyle mhz :) To jest po prostu mod-moda a to wszystko to jest taka nowa moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 633 to znaczy tylko tyle, że mój procek ma tyle mhz :) To jest po prostu mod-moda a to wszystko to jest taka nowa moda ehhehehe... nawet nie czuje kiedy rymuje :lol: ale fajne fajne, moze jeszcze cos tam wsadzisz :) buahahahah moze regulator glosnosci do glosnikow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 to nie był by głupi pomysł z tym regulatorem tylko dajcie mi schemacik jakiś jak to zrobić bo ja z elektroniką mam niewiele wspólnego A myślałem jeszcze o chłodzeniu i podgrzewaniu myszki - prędzej o podgrzewaniu tylko potrzebny jest jakiś termoelement co na 5v chodzi - też coś poradźcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 a odnośnie regulatora głośności to może ten z cd potencjmetr był by dobry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 to nie był by głupi pomysł z tym regulatorem tylko dajcie mi schemacik jakiś jak to zrobić bo ja z elektroniką mam niewiele wspólnego A myślałem jeszcze o chłodzeniu i podgrzewaniu myszki - prędzej o podgrzewaniu tylko potrzebny jest jakiś termoelement co na 5v chodzi - też coś poradźcie chyba musial bys dodatkowy kabel do myszki podpiac, no bo jak inaczej tam sygnal audio podprowadzic :?: ale powodzenia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Nawet niezly ten wyswietlacz segmentowy w myszce :D Choc raczej sklonny bym byl powiedziec, ze jak dales ta siatke to lepiej by wygladalo jakies podswietlenie diodowe. Lub zostawic wyswietlacz a pozbyc sie siatki. A zreszta jesli Ci sie tak podoba to moze byc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Z doprowadzeniem jeszcze jednego kabelka do mychy to macie rację. a mam jedno pytanko jak z tym elementem grzewczym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 A i do tego mam jeszcze wyfrezowaną plexi na glowpada tylko nie mam kasy chwilowo na ledy więc nan niego trzeba jeszcze poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Dzisiaj maluje myche! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 eeee nie podobie mi sie :P Pomaluj ze ja :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 nice :] tylko mogłes z przodu dodac swiatła za kratownicą i myszka by wyglądała jak moja 206 w NFS underground :]] spojler to by raczej przeszkadzał :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...