hubiii Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a to moja myszka :)) co prawda seryjnie kupiona :)), daje ja tu jako ciekawostke .. mam ja z anglii tam pelno takich dupereli jest :) fajnie sie ja uzytkuje chodz przyciski cycuszki lekko za duze :) palce orzy dlugiej pracy sie mecza:) "balony" zalane sa woda :) dzieki czemu po przechyleniu mychy sa ciagle w pionie :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Nie no fajna myszka teraz to już nawet żony nie potrzeba. No ale na plusa można zaliczyć ćwiczenie paluszków :oops:, zawsze jakaś wymówka do siedzenia przy kompie "Ćwicze... kłać się... zara przyjde... :lol: :lol: tylko się rozgrzeje ... :twisted: " Było jeszcze jej biustonosz uszyć i stringi :lol: i full wypas z rozbieraniem :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 8O Nie no mycha rewelacja :lol: Tylko ta rolka tam jakos tak nie pasuje :wink: Suteczki twarde czy miekkie :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a pewnie ze twarde :) w koncu ciagle je "macasz" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubiii Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 klika sie je bardzo miekko :) w zadnej mojej dotychczasowej myszcze ne chodzily tak fajnie przyciski .. co do tego scroola to soe zgadzam .. ze calkowicie tu nie pasuje :((( do tego ciezko chodzi i halasuje .. ten scrol powinien byc w dolnej czesci "myszki" sutki niestety nie wystaja :( gladkie sa :) przyciski :) palce i dlon niestety nie odpoczywa hehe myszke mam do serwera podlaczona wec za duzo jej sie nie na uzywam ale przynajmniej cieszy oko :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 klika sie je bardzo miekko :) w zadnej mojej dotychczasowej myszcze ne chodzily tak fajnie przyciski .." No ja myśle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...