B3T0N Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 heh - juz wzialem glebokie postanowienie ze przestaje sie bawic w OC, WC , Modding itp. a tutaj przytrafilo mi sie jedno z najwiekszych nieszczesc :evil: :evil: :evil: a mianowicie...... dostalem BIG TOWER'a :(((((((( wrrrrrrrrr !!!! :x :x :x ja juz sobie elegancko kompa zdemontowalem , przeszedlem na AC (zalman 7000) i wsio smiga cichutko ze az milo ooo - nawet pokaze wam zdjecia mojego kompa ktory mam aktualnie prawda ze fajny komp ?? - odpalam go srubokretem :lol: no wiec dostalem bude i podziele sie z wami moim nieszczesciem.... :cry: tutaj porownanie do chieftec'a - niewieloma rzeczami sie roznia , poza wysokoscia oraz kolorem - blacha jest jeszcze grubsza niz w chieftecu 8O 8O no i rozkrecamy bude nowa :? ...porownujemy wnetrza ich i co widze.... 8O - ten nołnejmowy big tower o wiele lepiej wyglada w srodku niz chieftec - NIIIIKIEEEEL ! 8O bidnawo troszke wyglada buda .... :? (jak na razie) pare fotek wnetrza oraz ogolny zarys budy wewnatrz.... no i zonk !! - jedyny minus budy :? niewielka roznica w szerokosci .... a tutaj beton wesoly z tego powodu :? no i co tu robic :x - wrrrrrrrr - a mialem konczyc z tym DO DZIELA !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 n/c lol :P pozdr nieszczesliwy czlowieq ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mozesz mi oddac obie, ja sie postaram z nich cos zrobic :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ta rozpaczliwa twarz na ostatnim zdjeciu mnie rozbroila :D:D:D No to od ktorej zaczynasz?? Obie pojda pod noz? :) Zycze oczywiscie powodzenia w nowym dziele bo ten komp w biurku to tak srednio wygladal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 no to czekamy na nowego moda :wink: do dziela :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ta rozpaczliwa twarz na ostatnim zdjeciu mnie rozbroila :D:D:D No to od ktorej zaczynasz?? Obie pojda pod noz? :) Zycze oczywiscie powodzenia w nowym dziele bo ten komp w biurku to tak srednio wygladal :wink: kurna musze zebrac kase na farby i odszukac w kuble :lol: moich projektow :? - znowu sie zaczyna - a mialo byc tak pieknie , a tu jeszcze przyjdzie mi zakupic porzadnego THORTONa do krecenia, zaplacic za radka 9500 (bo sprzedaje FX'a) , dokupic pamieci bo 256 az (_|_) sciska ..... ehhhhhhhh..... kiedy ja bede mial czas na poznanie jakiejs kobiety..... a mialo byc tak pieknie .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Komentarz dotyczący powyższego, jaki chcę spłodzić, spowoduje lawinę obelg, czczych insynuacji na temat matki, ojca czy psa, kilka banów i zamknięcie topicu, tedy zmilczę. A co z tym zrobić, droga Zrozpaczona? Sprzedaj na Allegro. Spłacisz te wszystkie cyrixy o których wspominasz i jeszcze na piwo zostanie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 (...)ehhhhhhhh..... kiedy ja bede mial czas na poznanie jakiejs kobiety..... (...) tez sie kiedys na tym zastanawialem :roll: poprsotu trzeba potraktowas zabawe z komputerem jakos hobby :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 WIECIE CO ???? TA BUDA CO DOSTALEM ZA FREE - TO JEST CHIEFTEC !!!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O patrzcie na pieczęć ! a tutaj jeszcze troche wnetrza do pokazania AHA !! buda posiada nóżki OKRĄGŁE - super wygladaja ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 no super :) taaaa, no to jak ? przestajesz ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 [joke]jak chcesz no to Ci pomoge no i wezme ja i nawet koszty transportu pokryje :P hehe... [/joke] czekam na nowa bude... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 miałęm kiedys kupis takiego chifteca na allegro... mi sie podoba bo ma dzrzwiczki z przodu :) ale kiepsko z enie sciagane boki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 nie bede zakladal osobnego topicu bo nie ma sensu, jak myslicie duzo roboty byloby zrobic tak zeby wszystko (plyta+badziewia, hdd, fdd, psu) wrzucic na gorna czesc big towera tak zeby dolna zostala pusta ? przymierzam sie do pewego moda i chce miec gore albo dol wolny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ojejku.. biedny beton :wink: jakby ci tu pomoc.. moze ci adres na pw posle co? pozbedziesz sie problemu a i na piwo dostaniesz :P albo jak radzi jonas: www.allegro.pl i uratujesz swoja juz_nie_moderska dusze przed katuszami kolejnego moddingu... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 przymierzam sie do pewego moda i chce miec gore albo dol wolnyA co, akwarium chcesz wstawić, czy mikrofalówkę : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 heh - juz wzialem glebokie postanowienie ze przestaje sie bawic w OC, WC , Modding itp. a tutaj przytrafilo mi sie jedno z najwiekszych nieszczesc :evil: :evil: :evil: a mianowicie...... hehe, wiedzialem, ze tak bedzie, tylko nie myslalem ze tak szybko wroci.. :) wellcomeback arthx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 przymierzam sie do pewego moda i chce miec gore albo dol wolny A co, akwarium chcesz wstawić, czy mikrofalówkę : )powiedzmy ze cos chce tam na dole urzadzic (nie wstawic) pliz anser : duzo roboty z tym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 SUPER BUDA DO MODA !!! z modowania się nie wyrasta B3T0N ani nie zaprzestaje !!! mam nadziję że next mod bedzie jeszcze lepszy od poprzedniego ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ja bym sie chetnei taka buda zaopiekowal. dzisiaj przebiegalem caly olsztyn i nigdzie nie ma big towerow. nowego nie chce kupowac bo buda i tak ma isc pod noz i pod lakier. Ty to masz szczescie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Moduj. Ja tez mam cos new :D :P CaseTec :D Takie wieksze midi :D Soon bedzie art :D narazie bedzie prezentacja samej budy :D unmodded :D Dzieki uprzejmosci PC-Tuning, zapodalem nowa bude - CaseTec Planuje lakier kameleon - malowanie proszkowe of course Oraz panel Aerogate II laserowo wycinane okno/logo, szyba ze szkla hartowanego. Podswietlenie UV/blue/green Kilka wentyli UV sensitive Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 SpiderMAN => to ta czarna na fotce?? ile kosztuje?? daj foty wnetrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 zdziwice sie ale ja sie z wami niezgodze B3T0N dobrze sie zastanow czy chcesz sie znowu w to ladowac wydasz kupe kasy tylko po to zeby w kacie stalo cos co w gruncie rzeczy jest tylko zaawanswoanym kalkulatorem wiem ze czcimy go i jestemy od niego uzaleznienieni ale po jakims czasie znowu ci sie znudzi wiem ze masz podobne zainteresowania do moich czy uwazasz ze nie lepszy bylby sprzet muzyczny (gramofon, mikser, vinyle) w tej chwili masz juz wszystko potrzebne do zlozenie super wydajnego kompa i do tego cichego (zalman) wrzuc wszystkie czesci do jakiejs malej budy oczywiscie nie jakiejs calkiem zwyklej :) niech bedzie cala czarna albo srebrna i ciesz sie ze masz juz swiety spokoj, pieniadze zoszczedzone mozesz zaczac odkladac w zyciu bedzie jeszcze wiele wydatkow (chocby samochod) aha no i najwazniejsze zacznij wreszczie dbac o zycie osobiste, wydaje mi sie ze wlasnie dlatego chciales rzucic modding, bedziesz mial czas na zabawe i poznanie swojej drugiej polowki :) ale sie romantycznie zrobilo nie pozwol zeby komputer zezral cie doszczetnie masz ogromny talent do majsterkowania, uwazam ze powinienes go jakos inaczej rozladowac :) albo kontunuajac robienie bud na zamowienie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 SpiderMAN => to ta czarna na fotce?? ile kosztuje?? daj foty wnetrza. buda kosztuje 425 zlotych czyli jak dla mnie stanowczo za droga :( wyglada rzeczywiscie ladnie a zdjecia mozna obejzrec https://pc-tuning.pl/wnetrze2.php?id=O-CT1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 ta buda to przecież (patrząc po wnętrzu) to samo to TT V2000 :) ale stanowczo za drogo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 SpiderMAN => to ta czarna na fotce?? ile kosztuje?? daj foty wnetrza. niom czarna :D Foty beda w arcie :D Kosztuje 420zl :D bez zasilacza. Ale IMHO lepiej wykonana od Chiefteca. Sztywna bardzo i sobie tez troszki wazy 17kg :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ta tu to masz problemy beton :D co chwile nowa buda 100 pomysłow na minute :D co chwile masz cos nowego i zaraz to sprzedajesz :D opanuj sie ! :D btw. jak cos juz ci sie nie podoba to zawsze mi to mozesz oddac :D a co do budy to i tak wole chiefteca blue matrix :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Tak patrząc na zdjęcie samej blachy konstrukcyjnej obudowy nasuwa mi się mozliwość obudowania tego plexi. Efekt mógłby być ciekawy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 spider widzialem twoja bude na allegro - moze sie dogadamy bo potrzeebuje takiej budy dla......kolezanki ! - a nie chce mi sie bawic w przerabianie bud pi55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 z aero gejosem da sie zalatwic -bo costam wspominales... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 sadzac po signie B3T0N'a i po wywalonym avtarku... to jednak nas opuscil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...