..::SNAP::.. Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 moze niektorzy pamietaja jak pisalem o Lindowsie ktorego chcialem sciagnac z Kazy.nie udalo sie bo sciagnelo sie zupelnie cos innego,ale ja sie nie przejalem i sciagamel dalej... po 3 dniach instalka paru programow i ... WIRUS :) ale spoko bez paniki :0 zalaczam Nortona ladnie sie usuwa ale zawsze zostawal jeden plik.nie mozna go tez usunac :)po restarcie kompa rozmnozyl sie i bilo ponad 120 zainfekowanych :)a w katalodu WINDOWS swiecilo pustkami ale odziwo winda smigala :) format c: i po bolu.pisze to zeby przestrzec tych ktorzy sciagaja cos z Kazy.sciagnalem juz sporo GB z netu i tylko na Kazie byly wirusy.moral taki ze po sciagnaciu wiekszej ilosci mb lepiej poswiecic 5 minut na antyvira niz tracic pol dysku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 moze niektorzy pamietaja jak pisalem o Lindowsie ktorego chcialem sciagnac z Kazy.nie udalo sie bo sciagnelo sie zupelnie cos innego,ale ja sie nie przejalem i sciagamel dalej... po 3 dniach instalka paru programow i ... WIRUS :) Sciagaj ten co ja sciagnelem :) sprawdzone. Pozatym nauczka, trzeba monitorek antywirusa miec podczas pobytu w necie (wtedy przybywa plikow zwykle). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 moze niektorzy pamietaja jak pisalem o Lindowsie ktorego chcialem sciagnac z Kazy.nie udalo sie bo sciagnelo sie zupelnie cos innego,ale ja sie nie przejalem i sciagamel dalej... po 3 dniach instalka paru programow i ... WIRUS :) Sciagaj ten co ja sciagnelem :) sprawdzone. Pozatym nauczka, trzeba monitorek antywirusa miec podczas pobytu w necie (wtedy przybywa plikow zwykle). juz sie sciaga :) a ty go mash ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 juz sie sciaga :) a ty go mash ?? zainstalowanego mialem juz usunelem, malo zmienilo sie od poprzedniej wersji ale jest przyjemnie nawet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 juz sie sciaga :) a ty go mash ?? zainstalowanego mialem juz usunelem, malo zmienilo sie od poprzedniej wersji ale jest przyjemnie nawet :) a dzialaly programy z windy i linuxa :?: jaki jest interfejs :?: i jak zwisy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 a dzialaly programy z windy i linuxa :?: jaki jest interfejs :?: i jak zwisy :?: Tak dzialaly chociaz oczywiscie nie wszystkie ale temp mozna bylo mierzyc np w SpeedFanie ;) Interfejs bardzo fajny taki sobie zyczylbym w Windzie, ladne ikonki, czasem ciekawie animowane. Screeny mozesz zobaczyc na www.lindows.com Zwisow nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 a dzialaly programy z windy i linuxa :?: jaki jest interfejs :?: i jak zwisy :?: Tak dzialaly chociaz oczywiscie nie wszystkie ale temp mozna bylo mierzyc np w SpeedFanie ;) Interfejs bardzo fajny taki sobie zyczylbym w Windzie, ladne ikonki, czasem ciekawie animowane. Screeny mozesz zobaczyc na www.lindows.com Zwisow nie bylo. jak nie ma zwierchow to instaluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 jak nie ma zwierchow to instaluje :) Wyrzucic go mozna szybko ;) po instalacji bedzie menu do wyboru systemu. Jak instalujesz na dysk z juz windowsem to startuj spod windy instalacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Acha nie tworzy sie dodatkowych partycji zeby go zainstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ja tez raz sciagałem z kazy jakas gre podajze NFS 4 i był wirus i wszystko w piz^$&^$ :twisted: :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 tez mialem z kazyy kiedys takiego malego wirusika... sciagalem kiedys cracka do xp i ok zalaczam go a tu mi sie komp wylaczyl, ok to wlaczam i spowrotem sie wylaczyl i lipa ale pogrzebalem w autoexecu i ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Wirusy sa wszedzie wiec poprostu trzeba uzywac antywirusow albo odciac sie od sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Wirusy sa wszedzie wiec poprostu trzeba uzywac antywirusow albo odciac sie od sieci.NO RISK NO FUN :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...