Skocz do zawartości
yaro120

Tanie WC do P4 2,6 i GF3 ti200 JAKIE ?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie musi być tanio. Wszystko najlepiej gdyby się w obudowie zmieściło :). Jestem kompletnym laikiem w tych sprawach a nie chce kupować CPC. Zwięźle jakie tanie i proste w montażu WC pod socket 478 i żeby miało blok do GPU. POZDRO I PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blok na CPU-------north pole---------79PLN (ALBO ORBITAL OD MATE'A 65PLN, ten oczywiscie lepszy! )

blok na GPU---proxima(RED easy)--65PLN (52PLN)

pompka-----AquaEL 600 l/h----------34PLN

zbiornik----"pojemnik na wode"------13PLN

chlodnica---(szrot)--------------------15-40PLN

waz 12/16 z ogrodniczego-----------2,5 PLN/m

wentyl od luizyta 12cm papst-------22PLN http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18442326

No i jak nie jestes calkiem rozleniwiony to pojemnik i weze zalatwisz taniej ;)

Jak jestes "obrotny" to wyjdzie cie to razem z przesylka kolo 250, a wydajnoscia, wytrzymaloscia, jakoscia bije CPC 1000 razy! :)

a poza tym bedziesz mogl w przyszlosci latwo ulepszyc ten zestaw!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co nie jestem leniwy ale nie dam rady ;/ Potrzebuje gotowego zestawu żeby podłączyć 2 rurki do zbiorniczka zaczepić na procu i podłączyć do listwy ;/ Mate ma dobre zestawy?, w normalnych cenach?, interesuje mnie tylko właściwie ten najtańszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi