MARTiiii Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mam zamiar kupić 2x pamiątki do duala KINGSTON 2700 (333) tylko z tych. Tylko które z nich lepiej się podkręcają, poprostu są lepsze. Mam do wyboru na Samsungach lub na Infineon. W które lepiej się zaopatrzyć (płyta Epox 8RDA3)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ja mam kingstona kosci i dobre OC bierz SAMSUNGA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ja mam samsungi TCB3 i są niezłe - na standardowym napięciu idą na 200 na niezbyt ostrych timingach. Podobno Samsungi TCB0 były dużo lepsze. A najlepsze Kingstony są na Winbondach BH-5 ale to nie do dostania :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...