Gość Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 czesc taj jak w temacie potrzebuje wiedziec co to jest net bios protocol co robi itd szukalem na goolach ale nie znalazlem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Network Basic Input/Output System "otoczenie sieciowe" funkcjonuje dzięki niemu. Obskakuje porty 136 -139 (chyba). Coś słabo szukałeś na googlach - ale jak sprecyzujesz co dokładnie chcesz wiedzieć to może coś jeszcze skrobnę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ja chrzanię. Chyba zacznę banować za nieumiejętność obsługiwania wyszukiwarki. Gugle. Zapytanie "what is netbios". Pełno wyników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 nie każdy włada językiem angielskim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Dla jakich innych protokolow prowdzi serwis ? Do czego jeszcze sie przydaje oprucz topologi sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 zenobiuszek: nie każdy włada taką inteligencją, żeby się powstrzymać od bezsensownego postolejstwa. A ty się idealnie nadajesz na pieniacza takiego. Enerricco: http://wiem.onet.pl/wiem/01606a.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 dzieki zanlazlem to samo tylko po angielsku (nawet lepiej dla mnie ) ale potrzebowalem wiecej informacji na ten temat. dlatego tez napisalem tego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Nie sprecyzowałeś pytania. Stąd moja odpowiedź wcześniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...