KENEK Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Witam wszystkich! Mam ciężki dylemat ponieważ potrzebuję rady co do pamiątek, muszę jakieś zakupić ale już zgłupiałem które wybrać. Mam do wydania 550 zł i na oku Pamięć DDR OCZ 512 400MHz Premiere co o nich sądzicie :?: :?: :?: . Bylbym wdzięczny za wasza opinię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 czlowieku poszukaj troche bo jest jeden wielki temat o pamieciach i jest on skarbnica wiedzy na temat pamieci. temat zgloszony dla moderatorow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=40403 Jak będziesz miał jakieś pytania, to PW do Niemca. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...