Seth1985 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Mam tego gf2pro i mi na nim komp nie chce wstawać poprostu pewnego "miłego" dnia komputer pokazał tylko czarny ekran i koniec.Jak uruchomie kompa z virge to jest wszycho oki. Wpadłem na pomyśł żeby odpalić kompa na dwóch kartach no i odpalił ale jak chciałem w windzie xp zmieńć karte to sie nie dało chodziaż była opcja jej wyboru. Nie mam pojęcia co sie mogło stać. Może coś pomożecie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Wyjmij karte i przeczysc gniazdo AGP. Jak nie odpali, nies do innego komputera. Jezeli nie bedzie reakcji.... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seth1985 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 wyczyściłem agp karta wystartowała pare razy ze sporą ilością artefaków i znowu czapa. Poprostu załamka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Sprawdzales jak zachowuje sie w innym komputerze? Jezeli to samo, to juz chyba... finito :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seth1985 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Niestety to samo, więc gf2 jest R.I.P. Musze zbierać kase na nową grafe a narazie to na virge. Dzięki za wskazówki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...