przeciwnik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 byla juz o tym mowa w jakims temacie :) tez mam od czasu do czasu 3, 4 jakby lagi na wyscig - jednak gdy powtarzam jazde to sie juz nie zdarza ;) ja też mam ze 4 lagi na wyścig:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noodleee Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 A jednak zasilka tzn obnizylem magistrale ze 166:( na 133 i nfs:u chodzi malinowo ponadto po dolozeniu drugiej kosci twinmosa i zapodaniu nowego hdeka 7200/8mb komp mi nie przeszedl 3dmarka ( czerwone pasy na ekranie ) a tylko lekko podkrecilem radoslawa, wiec musze jeszcze kupic zasilke bo ta co mam to ma 200 do 250 koni jakis dziwne te naklejki:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 a nie jest to przypadkiem wina malej ilosci pamieci na karcie? 64mb moze po jakims czasie jak sie texturki powgrywaja to wtedy jest ok, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ja mam cienki sprzęt tyle co w podpisie i nfs pod win xp pro chodzi w 800*600 * antyalias 2x nie schodzi poniżej 24 klatek :D mi ścinało na nowych sterach normalnie zaciachy co jakieś 10 sekund na jakieś pół sekundy a jak wymieniłem na starsze to lata jak nic dso 70 klatek w 800*600 bez aa 2x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noodleee Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 problem rozwiazany, obnizenie magistrali z 166 nas 133,- CZASA NA NOWA ZASILKE, ponadto zainstalowanie patcha no i sa zwiechy ale tylko przy pierwszym przejezdzie 1 okrazenia lub pierwszy przejazd trasy typu sprint, potem luz, aha wchodzilem na forum rage 3d tam sa wiadomosci ze4 niby cat-y 3.1 + patch rozwiazuja problem.... to tyle i thx za pomoc 2 All of U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...