grzesiekf Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zrobiłem najpierw test Memtestem i po ok. 2,5godziny nie było żadnych błędów do tej pory ale komputer się zawiesił, puźniej zrobiłem test GoldMemory i po 5 godzinach się komp zawiesił, zresetowałem i następny test GoldMemory i po 30 minutach znów zawieszka. Czy RAM jest uszkodzony czy co? a tak na marginesie to ile taki cały test memtestem i goldMemory trwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jeden cykl testowy memtest86 przy 512MB szedł mi 8,5 godziny. Ram masz podkręcony? Jeśli tak to odkręć - to może być powód. Choć może też nim być zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Ram nie jest kręcony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 A może napiszesz coś więcej, na przykład jaki ram, plyta, procek, temperatura w budzie itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 RAM- noname 256 333MHz - pracuje na FSB 133MHz Duron 1300MHz płyta głóna: asus a7v8x-x temperatura - ??? nie wiem - obudowa jest cały czas otwarta co jeszcze podać? bo nie wiem co jest istotne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jeden cykl testowy memtest86 przy 512MB szedł mi 8,5 godziny.ILE???? mi szedł 11 minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jeden cykl testowy to jest cały test czy to jest wtedy jak dojdzie pierwszy raz do 100% ?? No i powiedzcie mi w końcu czy mam walnięty ten ram czy nie bo nie weim czemu ani raz nie mogę dokończyć testów :evil: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 no to jest chyba jak pierwszy raz do 100% dojdzie; a co do twojego przypadku to raczej nikt ci jednozancznie nie odpowie; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Memtest ma standardowo wylaczone zawawansowane testy te standardowe robia sioe 30 -60 min (nie jestem pewien) Ale te dodatkowe trwaja dlugo Sprawdz kompa w prime 95 (6 godzin okolo wystrczy,jak nie planujesz go uzywac 24h/dobe z max obciazeniem ) jak sypnie bledami to zle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 włączyłem prime95 na noc i i rano patrzę i żaden prime nie jest włączony- czyli komputer się zrestartował :!: :evil: :evil: :evil: :!: Coś tu jest po prostu zj...ne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...