Bobo07 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 help me? sformatowałem partycje z cennymi dla mnie danymi :oops: czym je odzyskać? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 poszukaj jakis programów na http://www.chip.pl jak ostatnio tam bylem to znalazlem are takich programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 unformatem :) szansa na odzyskanie 0,5% :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 uformatem i sznase na pewno większe niż o,5 %, dziesiejszy soft całkiem nieźle już radzi sobie z takimi przypadkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 help me? sformatowałem partycje z cennymi dla mnie danymi :oops: czym je odzyskać? :roll: To zależy jaka to partycja, jakie formatowanie, czy coś tam zapisałeś, itd... Spróbuj Revival. Ale nie licz na 100% sukcesu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 unformatem :) szansa na odzyskanie 0,5% :P unformat w dos 6.2 mial 100% skutecznosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 help me? sformatowałem partycje z cennymi dla mnie danymi :oops: czym je odzyskać? :roll: mam pytanko :) po co formatowales dysk z waznymi informacjami ? :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 unformatem :) szansa na odzyskanie 0,5% :P pocieszenie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Spróbuj programu "Ontrack Easy Recovery Professional". www.ontrack.com - tam są wersje trial, dzieki którym można tylko sprawdzić co można odtworzyć. Do odtwarzania trzeba niestety pełnej wersji, którą musisz sam znaleźć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...