HigBee Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 . odrazu pisze ze szukałem na forum i nie było tego czego chciałem za jakieś 2 dni przesiadam się z GF3 na Radka 9600pro Radeon 9600 Pro Sapphire 128 MB DDR DVI + TV , AGP x8 , BOX mam w zasadzie jedno pytanie czy seria 9600 jest mod'owalna ? np. MOD na 9800 i najlepiej sofware'owy a poza tym jak ktoś z was posiada taka kartę i opisał swoje wrażenia na jej temat to bede bardzo wdzieczny - coś o wydajności w 3D markach - czy są jakieś problemy z tą kartą - itp. , itd. . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 . odrazu pisze ze szukałem na forum i nie było tego czego chciałem za jakieś 2 dni przesiadam się z GF3 na Radka 9600pro Radeon 9600 Pro Sapphire 128 MB DDR DVI + TV , AGP x8 , BOX mam w zasadzie jedno pytanie czy seria 9600 jest mod'owalna ? np. MOD na 9800 i najlepiej sofware'owy a poza tym jak ktoś z was posiada taka kartę i opisał swoje wrażenia na jej temat to bede bardzo wdzieczny - coś o wydajności w 3D markach - czy są jakieś problemy z tą kartą - itp. , itd. . tak - taka karta super sie moduje, muuusisz tylko coolbitsy odpalić i zrobić można z nią cuda - np przeróbka na GF FX 5800 PRO bi-Turbo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 tak - taka karta super sie moduje, muuusisz tylko coolbitsy odpalić i zrobić można z nią cuda - np przeróbka na GF FX 5800 PRO bi-Turbo :evil: :evil: :evil: BARAN z ciebie wojwar jak chcesz sie wygłupiać to sie zapisz do cyrku a nie na forum idź do lekarza może jeszcze jest szansa dla ciebie pozdrawiam (nieszczerze) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 nie da sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 HigBee Moze byćzabłysna kulturą nie obrzucał błotem kolego który też zabłysnąl ale napewno nie inteligencja :( Powinieneś skorzystaćz wyszukiwarki tweak'a, takie wątki pojawiły się minimum dwa razy wiec nie byłoby kłopotu ze znalazieniem ich!!. Czy skorzystanie z wyszukiwarki boli ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 tak - taka karta super sie moduje, muuusisz tylko coolbitsy odpalić i zrobić można z nią cuda - np przeróbka na GF FX 5800 PRO bi-Turbo :evil: :evil: :evil: BARAN z ciebie wojwar jak chcesz sie wygłupiać to sie zapisz do cyrku a nie na forum idź do lekarza może jeszcze jest szansa dla ciebie pozdrawiam (nieszczerze) :wink: Baran to jest z ciebie i do tego lamer - wystarczyło ruszyć d.... i byś znalazł poza tym możesz popatrzeć tu: http://modowanie.9600.ag.bocznica.org Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Też mam zamiar zakupić Radeona 9600 / Pro Dodam od siebie że słyszałem na giełdzie komputerowej plotki że niby można trafić wersje OEM Radeona 9600 z kostkami pamieci BGA ! ! o ciut słabszych parametrach niz te z wersji PRO sam mam obecnie upolowanego GF4MX440 z kostkami BGA i powiem że kręcą się one znakomicie , nominalnie chodziły na 400MHz obecnie na 485 MHz ,jeśli by trafic dobry egzemplaż Radeona 9600 to mozna go bez problemu puścić na Core 480MHz i mem na 530Mhz a to juz wydajność porównywalna z wersja PRO ,trzeba tylko trafić odp model załozyć wiatraczek na radiator ,ewentualnie radiatorki na pamiątki. Różnica w cenie pomiędzy Radeon 9600 a 9600 Pro to około 200zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...