falafel1 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Matryca LCD w notebooku łączy się z płytą przy pomocy kilku kabelków, czy ktoś wie, czy ktoś próbował połączyć taką matrycę z wejściem VGA lub DVI karty graficznej stacjonarnego PC? Chodzi mi o to, żeby ze starego notebooka zrobić sobie tani monitorek LCD do surfowania po necie i pracy w programach typu office, gdzie nie są wymagane ekstremalne czasy reakcji. A do gier i filmów CRT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 byly proby podlaczenia, raczej mizerne. nie zebym robil reklame, ale zobacz na forum na moded-kompz.net, tam ostatnio byla o tym rozmowa, razem z linkiem do zagranicznego forum, na ktorym podpieli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ooooooo to b3t0n chyba cos takiego probowal zrobic :?: jesli sie nie myle :!: bedzie trudno, ale powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ale tamten afair mial wejscie tv :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ale tamten afair mial wejscie tv :):oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falafel1 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Juz lece czytac co i jak :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 a ja mam takie pytanko czy widział ktoś w necie matyrce od lcdka podłaczoną do vesa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s|erdol Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 bedzie ciezko, jedynym 100% sposobem jest strerownik na 16bitowym isa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...