bernard Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Własnie występuje coś takiego na bokach obrazu, obraz drga i na bokach się ciut kurczy i znowu rozcąga. Czy to wina monitora czy może karty graficznej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasik Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 A cóż to za monitor (nazwa, model)? Może dałeś mu za duże odświerzanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernard Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Montor to MAG XJ 500T 15 calowy, odświeżanie to 85hz w 1024x768 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yabolek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Mialem cos takiego daawno temu w moim daewoo 15''. Zawiozlem do serwisu i wymienili mi tranzystory poziomowania (czy jakos tak - to bylo kupe czasu temu) i monitor do tej pory smiga w firmie mojego ojca bez najmniejszych zastrzerzen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombel Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ja mialem podobnie, na obraz nanosily sie fale, do serwisu, okazalo sie ze kineskop walnal, czyli wymiana monitora, ja mialem na gwarancji wiec dostalem nowy, wlasnie sie wypala bo dostalem go dzis o 17 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coach Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Na moim Necu Multisync A700 takie cyrki sie robia jak w Compaqu z jakims Virgem 4mb wbudowanym zapuszcze 1024x768x16 i odswierzanie 85 Ale juz na Radku jak ponizej w opisie nie mam takich problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 ja juz nie moge teraz tez to mam monitor do smici leci chyba 1280x1024@85 lata jak cholera szarpie na boki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Własnie występuje coś takiego na bokach obrazu, obraz drga i na bokach się ciut kurczy i znowu rozcąga. Czy to wina monitora czy może karty graficznej?eee... chlopaki chyba sie pospieszyli z ocena... uzywaz moze cpuidle pro, u mnie po wlaczeniu jedej opcji optimize cpu/chipset, tez obraz falowal... sprawdz monitor na innym kompie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...