Krzysztofff Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Czesc rozszyfrowalem dzieki postom w archiwum co to znaczy AXDA26000KV4D tylko w firmie nie umieja powiedziec czy on jest 333 czy 266 Jest zielony (procesor) Prosze o pomoc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 cpu-z , wcpuid , aida , sandra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 cpu-z , wcpuid , aida , sandraTe programy mogą przekłamać - jak ktoś jakiegoś moda zrobił. OPN-462 - wpisz wszystkie numerki z procka i poda ci jaką masz magistralę i całą resztę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofff Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 a spotakaliscie sie z zielonym Xp 2600+? bo jak co to wezme bartona 2500 + ..ale szkoda mi troche bo jednak xp z jadrem T lepszy troszke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Ostatnia literka oznaczenia to FSB. I tak: A- 200MHz, B- 200MHz, C- 266MHz, D- 333MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofff Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 SPRAWDZILEM TA SERIE ZA pomoca OPN-462 i wyszlo mi ze to jest Barto 2600+ 333 mzh no ale czy mozliwe to ze jest on koloru zielonego i w sklpie sprzedaja go jako XP2600+ za 460 zl:)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Po serii. (np. DUT3C lub D) Jezeli jest 266 to masz C, jezeli 333 to D. Sorry michelin. Nie zauwazylem, ze juz posluzyles pomoca. No ale moze ja tez troszke pomoglem piszac dokladnie w ktorym to miejscu ma byc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 SPRAWDZILEM TA SERIE ZA pomoca OPN-462 i wyszlo mi ze to jest Barto 2600+ 333 mzh no ale czy mozliwe to ze jest on koloru zielonego i w sklpie sprzedaja go jako XP2600+ za 460 zl:)?A ile ci pokazuje cache ? Jak 512 kB to na pewno Barton. Zobacz jak wygląda jądro - jak jest podłużne to rdzeń ma na pewno Bartona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Uwazaj stary. Wlasnie sie dowiedzialem, ze istnieja oszukane XP2400+ i 2600+ Sa to zmodowane durony, a sprzedawane jako pelnowartosciowe XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofff Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 a wiecie jak je rozpoznac???mozliwe ze te xp 2600+ albo bartony sa zielonego koloru ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofff Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 to moze ktos mi z Was poleci mi jakis dobry sprawdzony sklep w Krakowie gdzie kupie procesor? A moze kupie poprostu bartona 2500+ tylko troche mi szkoda bo ten xp2600+ to jednak lepszy :) i lepiej sie kreci:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Wystarczy spojrzec na nie. Podalismy Ci na ktory ciag oznaczenia patrzec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 to moze ktos mi z Was poleci mi jakis dobry sprawdzony sklep w Krakowie gdzie kupie procesor? A moze kupie poprostu bartona 2500+ tylko troche mi szkoda bo ten xp2600+ to jednak lepszy :) i lepiej sie kreci:) Myślę że w PCProjekt nie robią przekrętów, przynajmniej ja o tym nie słyszałem. Sam tam już kilka razy kupowałem i było OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofff Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ale tam nie ma athlona xp 2600+ sa tylko bartony :(.....nei wiecie gdzie w krakowie moge kupic?...chyba ze dac sobie spokoj i kupic tego batona 2500....ale z tego co czytalem w archiwum to lepiej kupic ten xp 2600+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...