Mrozpa Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Witam, Mam pytanie odnośnie rozdzielczości wyjscia tv out. Na mojej karcie gf3 max to 800X600 60hz, moj telewizor jest 100hz i pytanie czy jest mozliwość zwiększenia odświeżania na 100hz(próbowalem zmienic w sterownika na stale aby przy 800X600 bylo 100hz jednak nic z tego). I czy sa jakies kart graficzne w których można uzyskać wieksza rozdzielczos np 1024X768 przy 100hz, jesli tak to prosze o przyklady. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 a jaki to telewizor :?: moze on nie moze przez "video in" 100Hz wyswietlic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 A wiesz, że u nas Telewizja Polska nadaje w 50Hz? I jak? Gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Telewizor to JVC AV FH1 (http://www.jvc.pl/produkty.php?objectID=422), wiec chyba to nie jego wina . tvp na 50 hz gra i to pieknie ale chcialbym zobaczyc ( wykorzystac 100hz w tv-out) thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Z tego co mi wiadomo ( mogę sie jednak mylić ! ) to sygnał wejściowy ma zawsze 50 Hz a 100 Hz jest robione sztucznie przez układy elektroniczne telewizora - więc w sumie i tak uzyskujesz wyjściowo dla oczu 100Hz. Tyle według moich wiadomości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ułaaaaaaa... ale sie na stronie producenta rozpisali o nim :| ale pisze ze "skanowanie 100Hz" czyli cos musi byc sztuczne tak jak japa powiedzial :| btw po co Ci te 100Hz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 jak juz wcześniej napisalem chcialby zobaczy czy nie bedzie lepszego efektu przy 100hz, i jeszcze jedno jak jest z tą rozdzielczością tv out, na jakiej grafie uda się osiągnąć 1024x768? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 chyba nie na tv ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...