Skocz do zawartości
PhantomG

Mam 20'000zł i doradźcie mi co mam zrobić ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

Nie moge już patrzeć na takie topiki. Ku... jak ktoś ma tyle kasy to i tak wiadomo co brać, TO CO NAJDROŻSZE I WYPASIONE!!!!!!!

Po co nowe topiki zakładać?????? nie wiem, ale za to na forum będą wiedzieli że mam 15k na kompa :/ o sory mój topik ma 20k. (dziś jestem na prowadzeniu) Przecież w tym dziale nie o to chodzi!!!!!!!!!!!!! a może to nowa tendencja???? nie wiem.

Niech któryś z moderatorów coś z tym zrobi. Please.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie.

Nie moge już patrzeć na takie topiki. Ku... jak ktoś ma tyle kasy to i tak wiadomo co brać, TO CO NAJDROŻSZE I WYPASIONE!!!!!!!

Po co nowe topiki zakładać?????? nie wiem, ale za to na forum będą wiedzieli że mam 15k na kompa :/ o sory mój topik ma 20k. (dziś jestem na prowadzeniu) Przecież w tym dziale nie o to chodzi!!!!!!!!!!!!! a może to nowa tendencja???? nie wiem.

A ja mam 25K no i co mam kupic ?!?!?! :evil: :evil: :evil:

DENERWUJACE !!!

Rzeczywiscie, MODERATORZY zrobcie cos z tym, calkowicie sie zgadzam z przedmowca.[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto da więcej ;)

Tato wyciagnal jakies drobne z portfela. Mam juz 50K. Co radzicie wziac :?: :?: :lol: 8) 8) 8)

j0k3....

no jak masz 50k na kompa to ja juz bym doradce finansowego z np. Millenium Bank wziol :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nudzisz się?

Modearator.. choc tu ;)

AJDAHO: :> Nie głupi pomysł! :) Tylko czy by sie znał na kompach. eh nie wiem czy bedzie sens brac go skoro mam tylko 1200 zł na kupno myszki ;) Ojj jacy wy biedni jestescie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie.

Kup sobie beczkowóz - zapakuj do niego szambo (czyli twój idiotyczny topic) i wywieź gdzieś ze swoją szanowną osobą - daaaaaleko za las

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nudzisz się? 

Modearator.. choc tu ;)

AJDAHO: :> Nie głupi pomysł! :) Tylko czy by sie znał na kompach. eh nie wiem czy bedzie sens brac go skoro mam tylko 1200 zł na kupno myszki ;) Ojj jacy wy biedni jestescie ;)

ON skadrze ,ale doradzi ci jakas firme ktora doradzi ci jakiego kompa najlepij kupic :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...