PhantomG Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jak w temacie. Nie moge już patrzeć na takie topiki. Ku... jak ktoś ma tyle kasy to i tak wiadomo co brać, TO CO NAJDROŻSZE I WYPASIONE!!!!!!! Po co nowe topiki zakładać?????? nie wiem, ale za to na forum będą wiedzieli że mam 15k na kompa :/ o sory mój topik ma 20k. (dziś jestem na prowadzeniu) Przecież w tym dziale nie o to chodzi!!!!!!!!!!!!! a może to nowa tendencja???? nie wiem. Niech któryś z moderatorów coś z tym zrobi. Please. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jak w temacie. Nie moge już patrzeć na takie topiki. Ku... jak ktoś ma tyle kasy to i tak wiadomo co brać, TO CO NAJDROŻSZE I WYPASIONE!!!!!!! Po co nowe topiki zakładać?????? nie wiem, ale za to na forum będą wiedzieli że mam 15k na kompa :/ o sory mój topik ma 20k. (dziś jestem na prowadzeniu) Przecież w tym dziale nie o to chodzi!!!!!!!!!!!!! a może to nowa tendencja???? nie wiem. Niech któryś z moderatorów coś z tym zrobi. Please. A ja mam 25K no i co mam kupic ?!?!?! :evil: :evil: :evil: DENERWUJACE !!! Rzeczywiscie, MODERATORZY zrobcie cos z tym, calkowicie sie zgadzam z przedmowca.[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Kto da więcej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Kto da więcej ;) Tato wyciagnal jakies drobne z portfela. Mam juz 50K. Co radzicie wziac :?: :?: :lol: 8) 8) 8) j0k3.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/ 25k styknie na kompa braknie na monit ;( :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Kto da więcej ;) Tato wyciagnal jakies drobne z portfela. Mam juz 50K. Co radzicie wziac :?: :?: :lol: 8) 8) 8) j0k3.... no jak masz 50k na kompa to ja juz bym doradce finansowego z np. Millenium Bank wziol :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Nudzisz się? Modearator.. choc tu ;) AJDAHO: :> Nie głupi pomysł! :) Tylko czy by sie znał na kompach. eh nie wiem czy bedzie sens brac go skoro mam tylko 1200 zł na kupno myszki ;) Ojj jacy wy biedni jestescie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 hmm oddajcie tą kase mi. a tak na serio to płyta na 2 proce, FC i pojechali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jak w temacie. Nie moge już patrzeć na takie topiki. Ku... jak ktoś ma tyle kasy to i tak wiadomo co brać, TO CO NAJDROŻSZE I WYPASIONE!!!!!!! Po co nowe topiki zakładać?????? nie wiem, ale za to na forum będą wiedzieli że mam 15k na kompa :/ o sory mój topik ma 20k. (dziś jestem na prowadzeniu) Przecież w tym dziale nie o to chodzi!!!!!!!!!!!!! a może to nowa tendencja???? nie wiem. Niech któryś z moderatorów coś z tym zrobi. Please. Kup sobie beczkowóz - zapakuj do niego szambo (czyli twój idiotyczny topic) i wywieź gdzieś ze swoją szanowną osobą - daaaaaleko za las Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Nudzisz się? Modearator.. choc tu ;) AJDAHO: :> Nie głupi pomysł! :) Tylko czy by sie znał na kompach. eh nie wiem czy bedzie sens brac go skoro mam tylko 1200 zł na kupno myszki ;) Ojj jacy wy biedni jestescie ;) ON skadrze ,ale doradzi ci jakas firme ktora doradzi ci jakiego kompa najlepij kupic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Niech któryś z moderatorów coś z tym zrobi. Please.Robimy. A następnym razem nie piszcie w topikach, które Wam nie odpowiadają, tylko zgłaszajcie moderatorom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 wlasnie przez takie posty poziom merytoryczny tego forum spada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Dzisiaj pojawil sie taki jeden topic i polecial od razu do smiecia. Nie rozumiem tej tendencji Kupcie monitory cieklokrystaliczne po 54" i bedzie spokuj (bo i tak kasy zbraknie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...